Προσοχή σε νεύρα και σε παρεξηγήσεις καθώς το απόγευμα η Σελήνη με τον Ερμή στον Υδροχόο τεντώνουν το σχοινί

22 Ιανουαρίου 2021 07:45

Η Σελήνη παραμένει στον Ταύρο επηρεάζοντας σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και απασχολούν έντονα, καθώς η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια είναι κυρίαρχη.

Είναι απαραίτητο να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που αφορούν τον προϋπολογισμό μας καθώς αυτό μπορεί να μας καθησυχάσει σε όλα τα επίπεδα. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά συμφωνίες και συναλλαγές αφού με ευκολία μπορούμε να δείξουμε αδιαλλαξία που θα ενοχλήσει τους γύρω μας. Είναι προτιμότερο να ακολουθήσουμε μία τακτική χαμηλών τόνων όπου η κατανόηση και η ανάγκη για αρμόνια θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στα αισθηματικά, είναι απαραίτητο να νιώσουμε ότι το ταίρι μας ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας μπορεί να εξασφαλίσει την ηρεμία και την σταθερότητα που χρειαζόμαστε. Οφείλουμε βέβαια να ξεφύγουμε από υπερβολικές συμπεριφορές θεωρώντας ότι αυτές θα μας αποδώσουν περισσότερα “κέρδη” σε αυτό το επίπεδο. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα μπορούν να κυριαρχήσουν και να δημιουργήσουν το κατάλληλο περιβάλλον που θα απογειώσει την προσωπική μας ζωή.

Τα ξημερώματα η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μας βοηθά να ξεκινήσουμε την ημέρα με αισιοδοξία, θετική σκέψη και διάθεση. Οι πρώτες πρωινές ώρες θα είναι ιδανικές ώστε να διεκδικήσουμε καλύτερες οικονομικές συνθήκες σε επαγγελματικό επίπεδο λόγω της προσωπικής εξέλιξης που πιθανά να έχουμε. Οι συνθήκες είναι ιδανικές ώστε να λύσουμε τις παρεξηγήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην καριέρα μας.

Αργότερα, το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει την ανάγκη για δημιουργία και ενισχύει την διαίσθηση μας. Λογική και ευαισθησία εναρμονίζονται και μπορεί να μας οδηγήσουν στην επίλυση ζητημάτων που θα βοηθήσουν στο να νιώσουμε ασφαλείς σε καθημερινό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να κλείσουμε οικονομικές καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν επανέλθει και απαιτούν άμεση λύση.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε νωρίς το απόγευμα, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Υδροχόο αυξάνει τον εκνευρισμό και την διάθεση να αντιδράσουμε με εριστικό τρόπο σε ότι θεωρούμε ότι δεν μας ικανοποιεί. Είναι σημαντικό να χαλιναγωγήσουμε τη νευρικότητα, κυρίως σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος ή στην προσωπική μας ζωή καθώς υπάρχει πιθανότητα να προκύψουν παρεξηγήσεις λόγω των αντιδράσεων μας.

πηγή: myastro