Mega: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα! Επιχείρηση σκούπα στα διευθυντικά στελέχη! Ποιοι παρουσιαστές θα δουν την πόρτα της εξόδου

22 Ιανουαρίου 2021 11:33

Το Mega μπορεί να έχει ένα μικρό χρονικό διάστημα που εκπέμπει όμως τα προβλήματα του είναι πολλά και συσσωρευμένα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει κατασταλάξει και δεν έχει βρει την ταυτότητα που θέλει να έχει για να προσελκύσει τηλεοπτικό κοινό. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες αρκετές εκπομπές έχουν κοπεί αιφνιδιαστικά όπως το τηλεπαιχνίδι που παρουσίαζε η Σμαράγδα Καρύδη το ” 1 εκατομμύριο γιεν”.

Τις τελευταίες ημέρες γίνονται πολλές ανακατατάξεις στο κανάλι της Συγγρού. Η ιδιοκτησία του καναλιού είναι απογοητευμένοι από τα υπάρχοντα στελέχη που δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βγάλουν τον σταθμό από τον βάλτο μονοψηφιων ποσοστών. Έτσι Τις τελευταίες ημέρες έχουν κατάσταση στα κεντρικά γραφεία νέα διευθυντικά στελέχη τα οποία θα τοποθετηθούν πάνω από τα υπάρχοντα με σκοπό τα παλαιά στελέχη να δουν σύντομα την πόρτα της εξόδου.

Η ιδιοκτησία του καναλιού έχει αποδείξει ότι δεν κάνει κινήσεις προμελετημένες και θέλει συνεχώς να αιφνιδιάζει τους πάντες. Μία τέτοια αιφνιδιαστική κίνηση ήταν και η απομάκρυνση του Πέτρου Μπούτου από το κανάλι όπως και η απομάκρυνση του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πολύ πριν το τέλος Φεβρουαρίου αρκετές εκπομπές του σταθμού  θα ολοκληρωθούν. Υπό επιτήρηση βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Δανάη Μπάρκα η  Μαντώ Γαστεράτου αλλά και ο Τόνι Σφήνος που παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του τηλεπαιχνιδιού σούπερ μάρκετ. Και οι τρεις εκπομπές σημειώνουν απογοητευτικά ποσοστά τηλεθέασης και υπάρχουν σκέψεις για άμεση διακοπή σίγουρα των δύο τελευταίων.