Πέτρος Κωστόπουλος: Ο τσακωμός με την Κατερίνα Λιόλιου εξαιτίας της οικογένειάς της

23 Ιανουαρίου 2021 10:15

Σούσουρο είχε δημιουργηθεί με τον Πέτρο Κωστόπουλο που πέρασε τις ημέρες των εορτών στο Ντουμπάι μαζί με την αγαπημένη του Κατερίνα Λιόλιου. Ο ίδιος ωστόσο επέστρεψε στην Ελλάδα χωρίς την σύντροφό του.

Βέβαια ο Πέτρος Κωστόπουλος διέψευσε ότι η Λιόλιου ήταν μαζί του στο Ντουμπάι, όπου εκείνος βρέθηκε για δουλειές όπως ισχυρίστηκε και υποστήριξε ότι στη φωτογραφία που κυκλοφορεί από εκεί δεν είναι η Κατερίνα.

«Ήταν μια κυρία στην είσοδο που κρατούσα το κινητό μου και επειδή το ξέχασα μου το έστειλαν για να πάω να το πάρω. Δεν είναι κλειδί, είναι καρτελάκι όπως αυτά που έχουν στην γκαρνταρόμπα».

Αναφορικά με την σχέση του με την ανερχόμενη τραγουδίστρια ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει: «Ποια νέα σχέση ρε παιδιά; Βλέπεις καμιά Κατερίνα;».

Η εκπομπή «Happy Day» μάλιστα αποκάλυψε πως η οικογένεια της Κατερίνας Λιόλιου δεν είναι τόσο σύμφωνη με την σχέση αυτή λόγω της διαφοράς της ηλικίας. Ο πατέρας της, μάλιστα, της Κατερίνας Λιόλιου την πήρε τηλέφωνο για να την επιπλήξει, με αποτέλεσμα να γίνει ένας έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της είπε πως δεν γνωρίζει αν υπάρχει παύση της σχέσης, αλλά κυκλοφόρησαν οι πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους στο περιοδικό ΟΚ!