MODERN FAMILY : Ο 4ος κύκλος έρχεται αύριο στις 14.00 στο Star

22 Ιανουαρίου 2021 23:15

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από τρεις οικογένειες, που κατοικούν στο Λος Άντζελες. Οι τρεις οικογένειες συνδέονται συγγενικά μέσω του Τζέι Πρίτσετ και των παιδιών του, Κλέρ και Μίτσελ.
Ο Τζέι, ο πατριάρχης της οικογένειας, είναι παντρεμένος για δεύτερη φορά με μια πολύ νεότερή του γυναίκα, την Γκλόρια, μια εντυπωσιακή Κολομβιάνα, η οποία έχει έναν 16χρονο γιο, τον Μάνι, από προηγούμενο γάμο. Ο Τζέι αισθάνεται πως του έχει δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στην ευτυχία και καλείται να προσαρμοστεί σε έναν τρόπο ζωής, όπου το πάθος, οι παρεξηγήσεις αλλά και οι πολιτισμικές συγκρούσεις συνυπάρχουν.
Η κόρη του Τζέι, Κλερ είναι νοικοκυρά και παντρεμένη με τον Φιλ, ένα κτηματομεσίτη και αυτοαποκαλούμενο “cool dad” . Οι δυο τους είναι περήφανοι γονείς τριών παιδιών: της Χέιλι, μιας τυπικής έφηβης, της έξυπνης Άλεξ, και του εκκεντρικού Λουκ.
Στόχος τους είναι να έχουν με τα παιδιά τους μια υγιή, ειλικρινή σχέση αλλά αυτό αποδεικνύεται μια καθημερινή πρόκληση. Ειδικά για τον Φιλ, που κάποιες φορές συμπεριφέρεται το ίδιο ανώριμα με τα παιδιά του, αν και έχει πάντα καλές προθέσεις. Η Κλερ από την άλλη κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να κρατήσει τις οικογενειακές ισορροπίες, αποφασισμένη να μην περάσουν τα παιδιά της, την «επαναστατική» παιδική ηλικία, που πέρασε εκείνη.
Ο γιος του Τζέι, ο Μίτσελ, είναι δικηγόρος, συζεί με τον σύντροφό του, Κάμερον και έχουν υιοθετήσει ένα κοριτσάκι με καταγωγή από το Βιετνάμ, τη Λίλι. Στην περίπτωση τους, τα αντίθετα έλκονται καθώς ο Κάμερον είναι πιο ευαίσθητος ενώ ο Μίτσελ πιο προσγειωμένος. Ισορροπούν όμως ο ένας τον άλλον ενώ η αφοσίωση τους ως γονείς, τους κάνει μια μικρή, αγαπημένη οικογένεια.

Στον 4ο κύκλο, η Γκλόρια ανακοινώνει στα γενέθλια του Τζέι ότι είναι έγκυος, οπότε η μόνιμη ευχή του να μείνει μόνος, για άλλη μια φορά δεν γίνεται πραγματικότητα. Τα ευχάριστα νέα φέρνουν όμως νέες οικογενειακές προκλήσεις καθώς ο Τζέι νιώθει πολύ μεγάλος για να γίνει ξανά πατέρας και ο Μάνι προσπαθεί να συνηθίσει στην ιδέα πως δεν θα είναι πια μοναχοπαίδι. Ένα παιδί έρχεται στον κόσμο και ένα άλλο φεύγει για σπουδές, καθώς η Χέιλι κάνει μια δύσκολη αρχή στο κολέγιο. Ο Κάμερον ξεκινά μια νέα δουλειά ως δάσκαλος μουσικής στο σχολείο όπου φοιτούν ο Λουκ και ο Μάνι. Αυτό σημαίνει αλλαγή ρόλων καθώς ο Μίτσελ μένει στο σπίτι και αναλαμβάνει τη φροντίδα της Λίλι. Η μητέρα και η αδελφή της Γκλόρια έρχονται από την Κολομβία με ιδέες για ονόματα του μωρού ενώ ο Φιλ προτείνει μια εναλλακτική γιορτή για το Halloween, όταν οι γείτονες του θεωρούν ακατάλληλη την ετήσια γιορτή της Κλερ.

Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2012 – 2013, και ο 4ος κύκλος θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.