Eίναι έγκυος η Κατερίνα Καινούργιου;

23 Ιανουαρίου 2021 10:20

Εδώ και αρκετές ημέρες οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου να είναι εγκυος από τον σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Τα σημάδια είναι πολλά και τα υπονοούμενα ακόμα περισσότερα.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες η Κατερίνα Καινούργιου εγκατέλειψε τον αέρα της εκπομπής για πρώτη φορά εξαιτίας ενός λιποθυμικό επεισοδίου. Οι συνεργάτες της προσπαθούσαν να μπαλώσουν όπως όπως… την ξαφνική απουσία της.

Από την άλλη η ίδια δεν σταματά να μιλάει για λιγούρες, να λέει ότι έχει παχύνει και γενικότερα να αφήνει υπονοούμενα για μεγάλες αλλαγές στη ζωή της.

Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε εχτές όταν στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου συγκινημένη για τα καλά λόγια που είπε ένας συνεργάτης της κυριολεκτικά έβαλε τα κλάματα ζητώντας συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό ” Σας ζητώ συγνώμη είμαι  λίγο ευσυγκίνητη σήμερα”

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τη στιγμή εκείνη έσπευσε να δικαιολογήσει την μεγάλη συγκίνηση της λέγοντας ” όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου είναι”.

Το σίγουρο είναι ότι αν όλα πάνε καλά και αν ισχύουν οι φήμες η Κατερίνα Καινούργιου είναι εκείνη που θα επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φήμες.