Οι πρεμιέρες της COSMOTE TV που θα μας καθηλώσουν

24 Ιανουαρίου 2021 23:00

Πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές πρεμιέρες και κινηματογραφικές παραγωγές που φέρουν την υπογραφή μεγάλων σκηνοθετών περιλαμβάνει και την εβδομάδα 22-28 Ιανουαρίου το πρόγραμμα της COSMOTE TV. Μεταξύ άλλων, στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η μίνι σειρά Des με τον Ντέιβιντ Τέναντ του Doctor Who στον ρόλο ενός serial killer, το reboot της κλασικής σειράς των 90’s Walker με τον Τζάρεντ Πανταλέκι του Supernatural και το νέο αστυνομικό θρίλερ Cypher. Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV πρεμιέρα κάνουν οι all-star cast ταινίες των Γούντι Άλεν και Στίβεν Σπίλμπεργκ, Wonder Wheel και Απαγορευμένα Μυστικά (The Postμε οσκαρικά πρόσωπα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους (Κέιτ Γουίνσλετ, Μέριλ Στριπ, Τομ Χανκς), καθώς και η ταινία The Truth του Χιροκάζου Κορεέντα (Κλέφτες Καταστημάτων) με τους Κατρίν Ντενέβ, Ζιλιέτ Μπινός και Ίθαν Χοκ. Μεταξύ των τίτλων που συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο, είναι ταινίες που έχουν αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς, όπως το βραβευμένο με 3 OSCAR® Green Book του Πίτερ Φαρέλι με τους Βίγκο Μόρτενσεν και Μαχερσάλα Άλι, το Corpus Christi του Πολωνού σκηνοθέτη Γιάν Κομασά (Nice to see you, Boże Ciało) κ.α. Στα υπόλοιπα κανάλια που είναι διαθέσιμα μέσω της COSMOTE TV, ξεχωρίζει το αφιέρωμα «Επιδραστικές Γυναίκες», που θα προβληθεί στο National Geographic.

Οι σειρές της εβδομάδας που ξεχωρήσαμε:

Des (Κυριακή 24/1, 18.00, COSMOTE SERIES MARATHON HD)

Στο Λονδίνο της δεκαετίας του ’80 ένας κατά συρροή δολοφόνος (Ντέιβιντ Τέναντ), που απασχολεί για καιρό τις αστυνομικές αρχές συλλαμβάνεται. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του ομολογεί πως μέσα σε 5 χρόνια έχει δολοφονήσει τουλάχιστον 15 άνδρες. Η σειρά είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Το «Des» θα κάνει πρεμιέρα με όλα τα επεισόδια back-2-back.

Private Eyes (4η σεζόν – Τρίτη 26/1, 22.00, COSMOTE SERIES HD)


H σειρά μυστηρίου με τον Τζέισον Πρίστλι (90210) και την Σίντι Σάμπσον (Supernatural) ακολουθεί τον Ματ Σέιντ, έναν πρώην επαγγελματία παίχτη του χόκεϊ στον πάγο, ο οποίος αναγκάζεται να αλλάξει επάγγελμα και να ενώσει τις δυνάμεις του με την πράκτορα Άντζι Έβερετ, προκειμένου να γίνουν ένα αχτύπητο δίδυμο ιδιωτικών ντετέκτιβ. Ο 4ος κύκλος βρίσκει τους δύο πρωταγωνιστές αντιμέτωπους με την περίπτωση ενός πλούσιου πατριάρχη, ο οποίος πιστεύει ότι τα ατυχήματα που του έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, είναι απόπειρες δολοφονίας.

 

 Charmed (3η σεζόν – Τρίτη 26/1, 21.00, COSMOTE SERIES HD)

                                        

Όταν η τελειόφοιτη φοιτήτρια Ρόουζ Βον παραδίδει μια ύποπτα άριστη εργασία, η λέκτορας δρ. Λία Ντέιλ αποφασίζει να την ξεμπροστιάσει. Πολύ σύντομα, αυτό που ξεκινά ως μια απλή υπόθεση ακαδημαϊκής απάτης μετατρέπεται σε μία εκτός ελέγχου κατάσταση. Όλα τα επεισόδια του «Cheat» θα κάνουν πρεμιέρα back-2-back. Η βασισμένη στην ομώνυμη original σειρά φαντασίας του Άαρον Σπέλινγκ, «Charmed», επιστρέφει με τις τρεις ηρωίδες να προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ μαγείας και φυσιολογικής ζωής. Όταν ο κλοιός της Φατρίας σφίγγει γύρω τους ολοένα και περισσότερο, οι «μαγευτικές» βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού. Η νέα σεζόν της σειράς θα κάνει Α΄ τηλεοπτική προβολή στο COSMOTE SERIES HD, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της μέσω του δικτύου CBS. Πριν από την πρεμιέρα της νέας σεζόν, οι τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν αναδρομή στους δύο πρώτους κύκλους επεισοδίων, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι μέσα από τον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV (υπηρεσία COSMOTE TV PLUS).