Αντέλ: εκδόθηκε το διαζύγιο της και πλέον είναι ελεύθερη κι ωραία

23 Ιανουαρίου 2021 19:30

Χωρισμένη και με την βούλα η Adele, η οποία είναι ελεύθερη και ωραία. Η τραγουδίστρια είχε καταθέσει την αίτηση προκειμένου να λήξη τον γάμο της με τον Simon Konecki. Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, η δημοφιλής τραγουδίστρια πήρε διαζύγιο, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki. Τώρα είναι και επίσημα, ελεύθερη κι ωραία!

Από το 2019, το ζευγάρι δεν ζει κάτω από την ίδια στέγη, όρισαν και τα περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα και το διαζύγιο ολοκληρώθηκε μετά από λίγο καιρό. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η κηδεμονία του μικρού τους γιου είναι κοινή και μόνο τα περιουσιακά στοιχεία εκκρεμούσαν, τα οποία φαίνεται να λύθηκαν κι αυτά! Ωστόσο τον τελευταίο καιρό φουντώνουν οι φήμες  στη Βρετανία που θέλουν την Adele να είναι ζευγάρι με τον διάσημο ράπερ Skepta.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια, δεν άλλαξε μόνο οικογενειακή κατάσταση αλλά και εμφάνιση αφού έχει  αδυνατίσει αρκετά και όπως φαίνεται έχει γυρίζει… σελίδα στη ζωή της και δηλώνει ελεύθερη κι ωραία!