Προκύπτουν υποχρεώσεις οι οποίες θα μας αγχώσουν, ενώ οι φιλοδοξίες μας θα μας οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα

24 Ιανουαρίου 2021 07:45

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο βαραίνει την ατμόσφαιρα και επηρεάζει σημαντικά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχουν προκύψει μέσα από το στενό περιβάλλον θα επηρεάσουν τη διάθεσή μας, καθώς είναι πιθανό να νιώσουμε ιδιαίτερο άγχος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοντινά πρόσωπα που θα έχουν απαιτήσεις απέναντί μας, αυτό είναι αρκετό για να δημιουργήσει κατήφεια. Οφείλουμε βέβαια να αναλάβουμε και εμείς ευθύνες που μας αναλογούν, ιδιαίτερα σε ότι αφορά συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχουμε.

Παράλληλα είναι πιθανό να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες. Τα δεδομένα που πιθανά υπάρχουν θα μας οδηγήσουν σε σημαντικά συμπεράσματα, αφού έχουμε την ευκαιρία να δούμε κατάματα ποια όνειρά μας είναι πραγματοποιήσιμα και ποια δεν είναι εύκολο να υλοποιηθούν. Είναι εμφανής η βούληση για να προχωρήσουμε με μεθοδικότητα και υπευθυνότητα σε κάθε στόχευση, καταθέτοντας τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθώντας στον μέγιστο βαθμό για την ολοκλήρωση των επιδιώξεων μας. Είναι απαραίτητο να ξεφύγουμε από αρνητικές σκέψεις και προβληματισμό που δεν μας επιτρέπουν να δούμε στην πραγματική διάσταση τις καταστάσεις που βιώνουμε. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τη διάθεση μας σήμερα…

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει μετά τα μεσάνυχτα με τον Δία στον Υδροχόο μας γεμίζει αισιοδοξία. Η ανάγκη για επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος είναι δεδομένη καθώς αυτό ανεβάζει κατακόρυφα την διάθεση μας. Δεν αποκλείεται σχέδια για συμφωνίες εμπορική φύσεως να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία ή εμπόδιο αποτελεσματικά. Τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτό είναι κάτι που θα μας βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.

Μέσα στην ημέρα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες θολώνει την σκέπη και μας φορτίζει συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται να μας προσεγγίσουν πρόσωπα σε επαγγελματικό επίπεδο που θέλουν να πραγματοποιήσουν συμφωνίες μαζί μας δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον. Οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς η ανάγκη να ωραιοποιήσουμε πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσει σε λάθος επιλογές που αργότερα θα μας απογοητεύσουν. Ο υποκειμενισμός και οι ευαισθησίες θολώνουν την κρίση μας, κάτι που μας κάνει ευάλωτους σε πρόσωπα που δεν είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα μαζί μας.

πηγή: myastro