Απίστευτα χυδαία ανάρτηση από τον πρόεδρο των Κορφιατικων βραβείων: “Πάψτε ατάλαντες και αταλάντοι να το παίζετε βιασμένες”

27 Ιανουαρίου 2021 11:33

Μία απίστευτα χυδαία ανάρτηση έκανε ο πρόεδρος των Κορφιάτικων βραβείων Δημήτρης Μουζακίτης γράφοντας: “πάψτε ατάλαντες και αταλάντοι να το παίζετε βεβιασμένες, δηλώστε ότι αρχίσατε πόλεμο κατά του ανδρικού φιλου η Λεσβίες θα είναι μαζί”

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε γνωστή την ανάρτηση του προέδρου των Κορφιάτικων των βραβείων κοινοποιώντας την απαράδεκτη ανάρτηση  του και γράφοντας:  Καμαρώστε των προέδρων των “περίφημων” Κορφιάτικων βραβείων να μην ξαναπατήσει το πόδι του κάνεις ηθοποιός σε αυτή την καθιερωμένη “μασκαράτα” που διοργανώνει κάθε χρόνο.

Ο πρόεδρος των βραβείων επέστρεψε με μία νέα ανάρτηση δηλώνοντας πως κάποιος συνεργάτης του έγραψε τις χυδαίες εκφράσεις στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Και επιτέθηκε στον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό του κυρίου Μουζακίτη είναι το ίδιο ανορθόγραφες, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος υποστηρίζει ότι την πρώτη ανάρτηση την έγραψε κάποιος άλλος.