«Τα καλύτερά μας χρόνια»: «Όλα του γάμου δύσκολα» για τους Αντωνόπουλους

28 Ιανουαρίου 2021 16:40

Ο Άγγελος ανησυχεί πως άφησε έγκυο τη Σοφία, την ίδια ώρα που οι Αντωνόπουλοι συναντιούνται με τους συμπέθερους, για να συζητήσουν για το μέλλον του Αντώνη και της Μάρθας. Η κυβέρνηση των συνταγματαρχών, όμως, έχει άλλα σχέδια για το ζευγάρι… Η συναρπαστική συνέχεια στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021, στις 22:00.

Ένας γοητευτικός πωλητής χρωμοβαφών, ο Αποστόλης, αναστατώνει τις γυναίκες της γειτονιάς. Ο Στέλιος ανησυχεί για το μέλλον της επιχείρησης που έστησε με τους φίλους του, αλλά και για το μέλλον του γενικότερα, καθώς τρέμει μην το μάθει ο Παπαδόπουλος. Ο Δημήτρης έχει μια ιδέα, που ελπίζει να τους βγάλει από το αδιέξοδο. Η Μάρθα νιώθει πως την πιέζει ο Αντώνης και καβγαδίζουν, ενώ η Μαίρη και ο Στέλιος συναντιούνται με τον Μανιά και τη γυναίκα του και σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα των παιδιών τους. Ο Άγγελος ανησυχεί πως άφησε έγκυο τη Σοφία.

Ως guest στο επεισόδιο εμφανίζονται οι Τζώρτζια Κουβαράκη (Μάρθα), Πέρης Μιχαηλίδης (Μανιάς), Βασίλης Τσόρλαλης (Ασφαλίτης), Θανάσης Πατριαρχέας (Αποστόλης), Μάρω Παπαδοπούλου (Σίλια).