Μάκης Παπαδημητρίου: «Να λέω τι; Πόσο γα@@@ος είμαι; Δεν είναι ωραίο. Δεν έχω να αποδείξω κάτι…»

29 Ιανουαρίου 2021 16:45

Μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης ο Μάκης Παπαδημητρίου και αποκάλυψε όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον μέχρι σήμερα.

Ο γνωστός ηθοποιός, τον οποίο απολαμβάνουμε αυτή την τηλεοπτική σεζόν στη σειρά “Σχεδόν Ενήλικες” του Mega, εξήγησε τους λόγους που επιλέγει να μη δίνει συχνά τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Δήλωσε ανοιχτά πως προτιμά περισσότερο το σινεμά και το θέατρο παρά την τηλεόραση.

“Έχω δώσει μερικές συνεντεύξεις στο παρελθόν, τι άλλο όμως να πω; Όταν με ρωτάει “πώς περνάς;”, “καλά”, “τι κάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου;”, “κάνω βόλτες”… Αν δεν με ρωτάς για τη δουλειά μου, γιατί θες να πούμε για τη δουλειά μου, δεν έχω κάτι άλλο να σου πω. Το έχω πει ξανά, διάβασέ το […] Έχει να κάνει με το τι σημαίνει ότι “πρέπει” να μάθουν, δηλαδή τι είναι αυτό που λείπει από το να με γνωρίσουν. Θα πρέπει να γνωρίσουν τι κάνω στον ελεύθερό μου χρόνο ας πούμε;” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του ζήτησε να κάνει τη δική του αυτοκριτική με τον ίδιο να επιμένει πως του είναι πολύ δύσκολο να μιλάει για τον εαυτό του.

“Να λέω τι; Πόσο γα@@@ος είμαι; Δεν είναι ωραίο. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Τι είναι ανταγωνισμός; Να αποδείξω τι και σε ποιον; Γιατί μου είπαν έλα να μας αποδείξεις αν είμαι καλός; Προσπαθώ να κάνω αυτό που κάνω με τον καλύτερο τρόπο. Σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι” ανέφερε. Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του και ερωτηθείς για το ποια είναι αυτά που δεν του αρέσουν σε αυτή τη χώρα απάντησε: “Με ενοχλεί η χαζομάρα, η βλακεία, με ενοχλεί που υπάρχουν άνθρωποι που δεν σκέφτονται. Που δεν αντιλαμβανόμαστε ότι μας έχουν κάνει να μην σκεφτόμαστε. Συμβαίνει πολύ περισσότερο τα τελευταία χρόνια και έχει να κάνει με την πληροφορία, με το πώς μεγαλώνουμε, με την έλλειψη παιδείας”.