Έλλα Έμχοφ: η θετή κόρη της Καμάλα Χάρις ξεκινά καριέρα στο μόντελινγκ

30 Ιανουαρίου 2021 17:15

Η Ella Emhoff ήταν το style star στην ορκωμοσία του Joe Biden και της θετής της μητέρας, Kamala Harris. Το στιλάτο ντύσιμό της μ’ ένα καρό παλτό Miu Miu πάνω από ένα μπορντό Batsheva φόρεμα, έγινε trending topic στο διαδίκτυο και στα social media.

Επομένως, έμοιαζε θέμα χρόνου αυτό που συνέβη. Η Ella μόλις υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το πρακτορείο μοντέλων IMG. Νωρίτερα το ίδιο πρακτορείο ανακοίνωσε τη συνεργασία του και με την ποιήτρια Amanda Gorman.

Η 21 κόρη του Douglas Emhoff σπουδάζει καλές τέχνες με έμφαση στα υφάσματα και τις υφές στη σχολή Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, έχει σχεδιάσει τη δική της συλλογή με πλεκτά και ετοιμάζει συνεργασία με το brand The Vampire’s Wife. 

“Ήταν μεγάλη έκπληξη η συνεργασία με το IMG για μένα. Ποτέ ως τώρα δεν είχα σκεφτεί αυτό το μονοπάτι για την καριέρα μου. Όπως τα περισσότερα κορίτσια εκεί έξω, είχα θέματα αυτοπεποίθησης. Είναι λίγο τρομακτικό να μπαίνεις σ’ ένα κόσμο που είναι απόλυτα επικεντρωμένος σε εσένα και στο σώμα σου”:  δήλωσε στους Times.