Στον παλμό της γαλανόλευκης: Ποια celeb ντύθηκε ωραιότερα, η Στικούδη, η Ζυγούλη, η Παναγιώταρου ή η Κοκκίνου; (φωτογραφίες)

1 Ιουλίου 2019 20:58

Μπλε, άσπρο. Ή και μπλε και άσπρο. Ή σκέτο μπλε. Ή γαλανό. Όπως και να ‘χει, η γαλανόλευκη τιμάται απ’ τις celebrities κυρίως στις κοσμικές τους εμφανίσεις. Όχι… αυτούσια, προς Θεού. Αν και έχουν δει τα ματάκια μας και τέτοια “εξτρίμ”. 

Στο διά ταύτα, πολλά κορίτσια της μόδας και της σοουμπίζ γενικότερα στις εξόδους τους, τελευταία, που έχουν πάρει και λίγο χρωματάκι (ή πολύ κάποιες) απ’ τον ήλιο, άρα το σιελ τις τονίζει καλύτερα, το προτιμούν.

Ακολούθως έχουμε τέσσερις χαρακτηριστικές περιπτώσεις, των τελευταίων ημερών μάλιστα, που αποδεικνύουν περίτρανα ότι το θαλασσινό κι ελληνικότατο “κοκτέιλ” ή και σόλο, το κάθε χρώμα, είναι προτιμητέο απ’ τα κορίτσια που έχουν το know how.

Τσεκάρετε ανάμεσα σε Κάτια Ζυγούλη, Κατερίνα Στικούδη, Έλλη Κοκκίνου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και διαλέξτε ό,τι σας ταιριάζει: στη φυσιογνωμία, τη φιλοσοφία και τον σωματότυπό σας. Η μόδα πάντα… ακολουθεί αυτά τα δύο.

Ντονατέλλα Αδάμου