Τάσεις 2021: η Bottega Veneta παρουσίασε τις νέες τσάντες της από ανακυκλωμένο χαρτί και φελό!

31 Ιανουαρίου 2021 20:45

Η νέα τάση της μόδας αυτή τη στιγμή έρχεται από την Bottega Veneta και αυτή τη φορά είναι ένα νέο υλικό που ονομάζεται Kraft.

Διαθέσιμο στα μοντέλα The Pouch, The Shoulder Bag και The Twist, αυτό το υλικό έχει κερδίσει πολλές influencers στο Instagram.

Αποτελούμενο από 45% πολυαμίδιο, 45% πολυουρεθάνη και 10% χαρτί, αυτό το υλικό δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι κατασκευασμένα από τσαλακωμένο χαρτί.

Το μυστικό για τη διατήρηση της ευελιξίας τους;  Το εσωτερικό τους είναι επενδεδυμένο με δέρμα, το οποίο τους χαρίζει αντοχή και ανθεκτικότητα.

Το μεγάλο μοντέλο της τσάντας ώμου αξίζει 1.800 ευρώ, η μικρότερη πωλείται στην τιμή των 1.600 ευρώ. Το αγαπημένο αξεσουάρ της Rosie Huntington-Whiteney, η The Pouch κοστίζει 1.500 €.

Για τους λάτρεις των εναλλακτικών υλικών όπως το Kraft, η Bottega Veneta κυκλοφόρησε επίσης τσάντες από φελλό. Η σειρά Cork (με τιμές από 1.600 € για την Pouch και 450 € για ένα πορτοφόλι) εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη στα καταστήματα.

 

 

Αποτελείται από 40% πολυουρεθάνη, 30% φελλό, 20% πολυεστέρα και 10% βαμβάκι. Η must-have Pouch έχει κάνει την εμφάνισή της στα πιο ενημερωμένα Instagram feed ανά τον κόσμο.