Lindsay Lohan: Η τρελή “καβουρίνα” γιόρτασε τα γενέθλιά της γυμνή, στην Μύκονο (φωτογραφίες+βίντεο)(φωτογραφικό υλικό)

3 Ιουλίου 2019 21:00

Είναι τρελούτσικη, απ’ τα πιο εκκεντρικά “καβουράκια” του Χόλιγουντ για την ακρίβεια, της αρέσουν τα γλέντια και τραβάει -ακόμα και χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα- τα βλέμματα πάνω της, έτσι πάλλευκη και με τόσο μακρύ μαλλί. Φανταστείτε κιόλας ότι η Lindsay Lohan γδύθηκε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Πού; Στην Μύκονο, όπου συνεχίζει τις διακοπές της.

Η “άτακτη” 33χρονη πια πόζαρε γυμνή μπροστά από έναν καθρέφτη, φορώντας μόνο κοσμήματα κι ανάρτησε τη λήψη στα social media για τους φαν της. Όσο για το πώς τα πέρασε το ίδιο βράδυ ; Βγήκε με λίγους καλούς φίλους για δείπνο.

TIP

Η ηθοποιός δημοσίευσε επίσης στα Instagram Stories, μερικά στιγμιότυπα από το pre-birthday πάρτι της στη Μύκονο, όπου τρώει μαζί με φίλους, σε πιάτα διακοσμημένα με ανεμόμυλους. «Πόσο κουλ είναι αυτό; Το λατρεύω», ακούγεται να λέει στο βίντεο, στρέφοντας την κάμερα προς το τραπέζι.

EXTRA TIP

Δεν είναι σαφές αν παραμένει ακόμη στο νησί, όπου βρίσκεται το κλαμπ της και όπου κάνει γυρίσματα για ριάλιτι του MTV, το οποίο φήμες θέλουν να μην συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν λόγω χαμηλής τηλεθέασης και κακών κριτικών. Από την πλευρά της η 33χρονη ηθοποιός διέψευσε τα σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και εκείνα που έλεγαν πως έκλεισε το κλαμπ της στη Μύκονο, διευκρινίζοντας πως απλώς αποφάσισε να το μετακομίσει.

https://www.youtube.com/watch?v=hhfsDA1g9bM