Ποιος στέλνει στα δικαστήρια την Μαράια Κάρει

3 Φεβρουαρίου 2021 23:00

Η Άλισον Κάρεϊ , αδερφή της Μαράια Κάρεϊ προχώρησε σε μήνυση σε βάρος της διάσημης αδερφής της, διαμαρτυρόμενη για όσα της καταλογίζει η ποπ σταρ στο βιβλίο της.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων η ερμηνεύτρια του Heroe υποστήριξε πως η μεγαλύτερη αδερφή της επιχείρησε να της δώσει υπνωτικά χάπια, της έριξε καυτό τσάι, ενώ επιχείρησε να την πουλήσει σε προαγωγό όταν ήταν ακόμη μόλις 12 ετών.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα βιβλίο για τη ζωή της τον περασμένο Σεπτέμβρη με τίτλο «Το νόημα της Μαράια Κάρεϊ» (The Meaning of Mariah Carey) στο οποίο περιέγραφε τα δύσκολα παιδικά χρόνια, πριν γνωρίσει την επιτυχία στο τραγούδι.
Η Άλισον, η κατά 8 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της Μαράια Κάρεϊ, ήταν 20 ετών όταν φέρεται να διέπραξε τις ενέργειες αυτές σε βάρος της τραγουδίστριας. Σήμερα, η Άλισον χαρακτηρίζει τα όσα περιγράφονται στο βιβλίο «εξοργιστικά» και υποστηρίζει πως είχαν στόχο να «την εξευτελίσουν και να την ντροπιάσουν».

Όπως λέει η Άλισον, η Μαράια Κάρεϊ εκμεταλλεύτηκε το στάτους της ως δημόσιο πρόσωπο προκειμένου «να επιτεθεί στην άφραγκη αδερφή της, προκαλώντας βαρύγδουπα πρωτοσέλιδα όπου περιγράφονται οι αβάσιμοι ισχυρισμοί της προκειμένου να προωθήσει τις πωλήσεις του βιβλίου της».

Ως εκ τούτου, η Άλισον ζητά από την Μαράϊα Κάρεϊ σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ (1,2 εκατ. δολάρια) ως αποζημίωση για «άκαρδο, μοχθηρό, εκδικητικό, ποταπό και απόλυτα αχρείαστο δημόσιο εξευτελισμό».