Ξυπόλυτοι στο πάρκο ο Αργύρης Αγγέλου και η Βασιλική Τρουφάκου σήμερα

5 Φεβρουαρίου 2021 17:50

Μετά την τεράστια επιτυχία και τις εξαιρετικές κριτικές του στο online streaming, το βραβευμένο με Tony αριστούργημα του Νηλ Σάιμον “Ξυπόλυτοι στο πάρκο” παρουσιάζεται στο κοινό για τρεις επιπλέον διαδικτυακές παραστάσεις, σε ανάλυση High Definition 1080p, σήμερα αύριο και μεθαύριο. Πρωταγωνιστούν οι: Αργύρης Αγγέλου, Βασιλική Τρουφάκου, Άρης Λεμπεσόπουλος, Ελένη Κρίτα και  Jerome Kaluta. 

Ετσι για όσο διάστημα τα θέατρα παραμένουν κλειστά λόγω των αναγκαίων για την δημόσια υγεία μέτρων, η HAPPY PRODUCTIONS και ο Νέος Ακάδημος «μένουμε ανοιχτά» on line φέρνοντας το θέατρο στην άνεση του σπιτιού μας.
Αξίζει να σημειωθεί πως προκειμένου να παραχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα, το γύρισμα πραγματοποίησε επαγγελματικό συνεργείο με 5 κάμερες και 12 τεχνικούς, ενώ την τηλεσκηνοθεσία, ειδικά για τις ανάγκες του Streaming, επιμελήθηκε η σκηνοθέτης της παράστασης και γνωστή για τις μεγάλες τηλεοπτικές της επιτυχίες Ρέινα Εσκενάζυ. Έτσι, για λίγες ακόμη παραστάσεις, το θεατρικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια από τις μεγαλύτερες φετινές παραγωγές, αλλά συνάμα ένα έργο αστείο και τρυφερό, που ζεσταίνει την καρδιά και μας ταξιδεύει μακριά από την δύσκολη καθημερινότητα.