Τζένιφερ Άνιστον: η σέλφι που φούντωσε τις φήμες επανασύνδεσης με τον Μπραντ Πιτ

6 Φεβρουαρίου 2021 22:15

Η φωτογραφία που ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram έκανε τις φήμες και τα σενάρια για επανασύνδεση να φουντώσουν

Είναι γνωστό πως η Τζένιφερ Άνιστον αυτή την περίοδο γυρίζει τα νέα επεισόδια της σειράς που πρωταγωνιστεί, το «The Morning Show»Μπραντ Πιτ εργάζεται στο ίδιο στούντιο για την τελευταία του ταινία «Bullet Train».

Αρκετοί θαυμαστές του πρώην ζευγαριού, πιστεύουν πως οι δύο ηθοποιοί έχουν έρθει και πάλι κοντά. Η selfie που ανέβασε η Τζένιφερ Άνιστον στο Instagram έκανε τις φήμες και τα σενάρια για επανασύνδεση να φουντώσουν!

Η Τζένιφερ δημοσίευσε μια selfie στα stories της, από τα γυρίσματα της σειράς, μαζί με τον αγαπημένο της σκύλο Clyde. Οι θαυμαστές της όμως αντί να προσέξουν το κουτάβι, επικεντρώθηκαν στο σώμα ενός άνδρα που βρισκόταν πίσω από την Τζένιφερ.

Το κεφάλι της καλύπτει την ταυτότητά του ξαπλωμένου άνδρα. Ο γνωστός ιστότοπος, Deuxmoi, έγραψε πως σύμφωνα με πηγές ο άνδρας «χωρίς πρόσωπο» είναι ο Μπραντ Πιτ. Μάλιστα, ο ιστότοπος έκανε δημοσκόπηση στο Instagram με το ερώτημα: «Πιστεύετε ότι είναι ο Μπραντ»;  Το ερώτημα, όπως θα δείτε παρακάτω, δίχασε το κοινό αφού το 49% απαντά «ναι» και το 51% «όχι».