Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει ανατροπές στα σταθερά ζώδια

7 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο ανατρέπει την προσωπική ζωή των σταθερών ζωδίων. Αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν και να δημιουργήσουν αλλαγές σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή. Καθώς πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα μας εντυπωσιάσουν. Καλό είναι να κατευνάσουμε την έντονη ανάγκη ανεξαρτητοποίησης σε προσωπικό επίπεδο. Μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά ζητήματα στα αισθηματικά μας.

Επαναστατικές διαθέσεις και πρωτοποριακές αντιλήψεις που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά τη σχέση με το ταίρι μας.

Στα οικονομικά, σημαντικές αλλαγές μπορεί να προκύψουν που θα δημιουργήσουν αναστάτωση και ανασφάλεια λόγω ξαφνικών γεγονότων. Είναι πιθανό να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που κινούμαστε σε οικονομικό επίπεδο, καθώς και τον προϋπολογισμό μας σε σχέση με σχέδια και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Οι όποιες αλλαγές μπορεί να υπάρξουν θα μας αναστατώσουν, όμως μετέπειτα θα δώσουν μία νέα προσέγγιση σε οικονομικά θέματα. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας σήμερα…

Η Σελήνη παραμένει για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Τοξότη και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο στον Υδροχόο μετά τα μεσάνυχτα δίνει την αίσθηση της αποφασιστικότητας. Λίγο αργότερα το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες ενισχύει τον συναισθηματισμό στη λανθάνουσα μορφή του και δημιουργεί αυταπάτες που μπορεί να προκαλέσουν σημαντικά ζητήματα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός μας.

Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο ενισχύει την ανάγκη να εκφράσουμε ζητήματα του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα από παλαιότερες καταστάσεις ή σχέσεις που μπορεί να μας απασχολούν.

Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, μία θέση που δεν της ταιριάζει. Στρέφουμε την προσοχή μας σε επαγγελματικές υποχρεώσεις, καθώς αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς και δημιουργούν υπερένταση. Παράλληλα έντονη είναι η ανάγκη της προβολής και της διάθεσης να αναδείξουμε τις ικανότητες μας στο επαγγελματικό περιβάλλον. Προσοχή στα αισθηματικά, καθώς η εκλογίκευση των συναισθημάτων προκαλεί ψυχική απόσταση και ψυχρότητα.

πηγή: myastro