Νικολέτα Βλαβιανού: «Ο Πέτρος ήταν σε ανησυχία μετά τις καταγγελίες με τον Γιώργο Κιμούλη. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα»

7 Φεβρουαρίου 2021 20:15

Για τη διακοπή των γυρισμάτων στη σειρά της ΕΡΤ όπου πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, την ανησυχία του πριν από τοις καταγγελίες και τα νεότερα για την επιστροφή του στα καθήκοντά του μίλησε η Νικολέτα Βλαβιανού στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Η ηθοποιός είναι μέλος του ΔΣ του Σωματείου Ηθοποιών και ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στην τελευταία σκηνή με τον Φιλιππίδη. Πρωταγωνιστούν μαζί στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» πριν να καταρρεύσει.

«Μας άλλαξαν όλο το πρόγραμμα των γυρισμάτων γιατί κατέρρευσε ο Πέτρος Φιλιππίδης». Είπε αρχικά και αναφερόμενη στις καταγγελίες από τις: Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε: «Είμαι μέλος του ΔΣ του Σωματείου των Ηθοποιών.

Ενημερωθήκαμε από τη γραμματεία ότι υπάρχει ένας κλειστός φάκελος με καταγγελίες καιότι δεν έχει παραδοθεί ακόμη στο πειθαρχικό.

Αναφερόμενη στο μέλλον της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και πόσο θα επηρεαστεί από τα τελευταία γεγονότα είπε: «Είχε ανακοινωθεί πως έχουμε πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε 70 οικογένειες από πίσω από αυτήν τη σειρά. Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε μαζί μου την τελευταία σκηνή. Δεν είδα εντάσεις. Μια χαρά ήταν με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ο Πέτρος ήταν σε ανησυχία μετά τις καταγγελίες με τον Γιώργο Κιμούλη. Είναι επικίνδυνα τα πράγματα».

Τέλος για το ενδεχόμενο αντικατάστασης του στη σειρά, είπε: «Δεν ξέρω αλλά είναι άδικο χωρίς να έχουν παρθεί δικαστικές αποφάσεις. Εγώ ως μέλος του ΣΕΗ είμαι με όλους τους ηθοποιούς και από τις δυο πλευρές και δεν είναι ηθικό να πάρω θέση».