Μας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσουμε τον τρόπο με τον οποίο επιδιώκουμε τους στόχους μας

8 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο ενισχύει την επικοινωνία ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο. Δημιουργούν την ανάγκη να δώσουμε λύσεις που μπορεί να είναι καταλυτικές.

Είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Επανέρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που είναι σημαντικές.

Παράλληλα είναι ευκαιρία να αναθεωρήσουμε ζητήματα σε σχέση με ότι αφορά τις φιλοδοξίες μας.

Είναι πιθανό να εντοπίσουμε διορθώσεις και αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Η άμεση αντίληψη των πραγμάτων θα δώσει το έναυσμα για συζητήσεις και πληροφορίες που θα λειτουργήσουν συμπληρωματικά σε ότι μας ενδιαφέρει. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν θα μας ενθουσιάσει και θα ανανεώσει σχέσεις που μπορεί να είχαν παγώσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, ήρθε η ώρα να επικεντρωθούμε σε ζητήματα που αφορούν την επαγγελματική μας ζωή. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που προκύπτουν μέσα στην ημέρα δεν αφήνουν περιθώρια για χαλαρές στιγμές. Είναι ανάγκη να επικεντρωθούμε σε επαγγελματικά ζητήματα και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η απολυτότητα είναι απαραίτητο να μείνει στο περιθώριο. Δεν προσφέρει τα δέοντα σε συνεργασίες και επαγγελματικούς στόχους, οφείλουμε να αποφύγουμε επιλογές που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο το πρωί δημιουργεί το πλαίσιο για νέες μοναδικές ιδέες. Αυτές που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα μας. Καλό είναι λοιπόν να αξιοποιήσουμε πιθανές προτάσεις που μπορεί να έχουν πρωτοποριακή σκέψη και προσέγγιση. Θα δώσουν άλλη διάσταση στα πράγματα. Δεν αποκλείεται παράλληλα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτές τις ευκαιρίες ώστε να βελτιώσουμε τον προϋπολογισμό μας.