Μιχάλης Μαρίνος: «Η κοινωνία αλλάζει και όπως πολύ σωστά είπε η Αγγελική, εμείς την αλλάζουμε με τη στάση μας»

8 Φεβρουαρίου 2021 20:15

Ο Μιχάλης Μαρίνος ήταν ο καλεσμένος του “Πάμε Δανάη” της Παρασκευής. Ως ένας άνθρωπος που έχει διαγράψει τη δική του επιτυχημένη πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις καταγγελίες για πρόσωπα του θεάτρου, που διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πολύ περήφανος για την εκπομπή “Στα τραγούδια λέμε ναι” που παρουσιάζει μαζί με τη Ναταλία Δραγούμη. Μίλησε για το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με την τηλεοπτική σειρά “Έλα στη Θέση μου”, στην οποία παρά το γεγονός ότι αποχώρησε, επέστρεψε για μερικές guest εμφανίσεις, ενώ αποκάλυψε πως νόσησε και από κορονοϊό.

“Στο Έλα στη Θέση μου” έγινε μέσω skype το guest μου. Έχουμε μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση γιατί περάσαμε τέσσερα χρόνια. Τα παιδιά είναι στον πέμπτο χρόνο μιας πολύ όμορφης συνεργασίας. Είναι μια ομάδα με πολύ ωραίους ανθρώπους.

Οπότε αυτή η σχέση δεν μπορούσε να τελειώσει πολύ εύκολα με την έννοια ότι υπήρχε αυτό το συναισθηματικό δέσιμο. Είχα την ανάγκη να πάρω την απόστασή μου και βρήκαμε τον τρόπο. Να κάνω δηλαδή κάποια guest, πήγαμε να τα κάνουμε τον Νοέμβρη, μου έρχεται ένας κορονοϊός που με κράτησε στο σπίτι 14 ημέρες.

Το πέρασα εντελώς ασυμπτωματικά και χωρίς καμία σοβαρή παρενέργεια. Εκτός από το πολύ έντονο στρες που έχεις, τροποποιήθηκαν αυτά τα σενάρια. Πάντως θα τελειώσουμε όλοι μαζί, θα γίνουν κάποια guest προς το τέλος. Είμαστε ρομαντικοί και θέλουμε να τελειώσουμε μαζί όπως ξεκινήσαμε” ανέφερε.

Ο ίδιος δεν δίστασε φυσικά να πάρει θέση για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και βίαιης συμπεριφοράς, έχοντας μάλιστα έναν λόγο παραπάνω, αφού συνδέεται με στενή φιλία και κουμπαριά με την Αγγελική Λάμπρη, που είναι μια από τις καταγγέλουσες.

“Η Αγγελική το είχε μοιραστεί κάποια στιγμή όλο αυτό που πέρασε και όλα αυτά που έγιναν, για να μη μιλήσω για συγκεκριμένα πρόσωπα, ήταν στον χώρο λίγο πολύ γνωστά και τα γνωρίζαμε. Αυτό που θεωρώ πως είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτές καθαυτές οι καταγγελίες, είναι αυτό το μήνυμα που πρέπει να περάσει προς όλους, ότι είναι καιρός να αλλάξουν κάποια πράγματα. Η κοινωνία αλλάζει και όπως πολύ σωστά είπε η Αγγελική, εμείς την αλλάζουμε με τη στάση μας” δήλωσε μεταξύ άλλων.