Η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει την επαγγελματική μας ζωή θετικά

9 Φεβρουαρίου 2021 07:45

Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω επηρεάζοντας ιδιαίτερα τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού.

Η ανάγκη να αναδειχθούμε στην επαγγελματική μας ζωή γίνεται εντονότερη από ποτέ. Θέλουμε την αποδοχή και την επιβράβευση για κινήσεις και επιλογές που έχουμε πραγματοποιήσει. Είναι δεδομένο ότι δείχνουμε την ανάλογη υπευθυνότητα και μεθοδικότητα που απαιτείται σε κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζουμε.  Έτσι κερδίζουμε τον θαυμασμό των ανωτέρων μας.

Ο σχεδιασμός με απόλυτη λεπτομέρεια και η σκληρή προσπάθεια που καταβάλλουμε μπορούν να δώσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καριέρα μας.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην προσωπική μας ζωή. Με ευκολία μπορούμε να αμελήσουμε το ταίρι μας λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Το άγχος και οι πολλές υποχρεώσεις δεν αφήνουν χρόνο για χαλαρές στιγμές και αυτό μπορεί να έχει κόστος στη σχέση μας. Είναι σημαντικό να δώσουμε στον εαυτό μας και στο σύντροφό μας την ευκαιρία να ισορροπήσουμε σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ας δούμε όμως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά και τις κινήσεις μας σήμερα…

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Ταύρο τα ξημερώματα ενισχύει την ανάγκη για πρωτοβουλίες. Κυρίως επηρεάζονται οι οικονομικές μας επιλογές. Μέσα από την καριέρα δεν αποκλείεται να επιδιώξουμε κάτι καλύτερο σε ότι αφορά το εισόδημα μας.

Το πρωί το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την διαίσθηση και την ανάγκη να λύσουμε ζητήματα του παρελθόντος. Κατανόηση και ρεαλισμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επιλογές που θα είναι σημαντικές στα επαγγελματικά μας. Παράλληλα ξεφεύγουμε από την σκληρότητα και την αυστηρότητα σε προσωπικό επίπεδο και μπορούμε να αντιληφθούμε τις ανάγκες του συντρόφου μας.

Αργά το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα ενισχύοντας τους φόβους, τις ανασφάλειες και την ανάγκη να ελέγξουμε πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν την καριέρα μας. Το επιβλητικό κομμάτι του εαυτού μας έρχεται στην επιφάνεια και δημιουργεί σημαντικές εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγουμε. Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε το ένστικτο μας που μπορεί να μας δώσει τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε κατευνάζοντας τις ανησυχίες μας.