8 Λέξεις: Η απόφαση του Οδυσσέα, να κάνει την εγχείρηση για τα μάτια του, φέρνει χαρά σε όλους

10 Φεβρουαρίου 2021 18:15

Η απόφαση του Οδυσσέα, να κάνει την εγχείρηση για τα μάτια του, φέρνει χαρά σε όλους
  • Η απόφαση του Οδυσσέα, να κάνει την εγχείρηση για τα μάτια του, φέρνει χαρά σε όλους. Ο ίδιος παραδέχεται στη Ναυσικά ότι το αποφάσισε για χάρη της Έρσης επειδή την έβλεπε στενοχωρημένη με τις αλλαγές που έρχονταν στη ζωή τους.
  • Ο Κλήμης εξακολουθεί να παρακολουθεί με κάμερες και μικρόφωνα το σπίτι του Βάσιλα. Είναι σε συνεχή επαφή με τον Έκτορα. Ο Σίμος δίνει τελεσίγραφο στη Σμαράγδα να κόψει αμέσως επαφές με τον Αντώνη και της απαγορεύει να πάει μαζί του στη Θεσσαλονίκη.
  • Η Σμαράγδα, πιο ερωτευμένη από ποτέ μαζί του, ανακοινώνει τελευταία στιγμή στον Αντώνη ότι δεν θα πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί του. Πράγμα που δεν του αρέσει καθόλου. Ο Μιχαήλ, με μεγάλη ικανοποίηση, ακούει από τη Βικτώρια την απόφασή της να αγνοήσει τον Αρώνη. Αποφασίζει να πληρώσει τα πρόστιμα για την καταστροφή που προκάλεσε το πλοίο της.
  • Μια πολύ περίεργη συνάντηση του Μάρκου με τον Δημήτρη εγείρει πολλά ερωτηματικά. Ο Έκτορας κι ο Κλήμης ακούνε τους επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης να σχεδιάζουν τη δολοφονία της Κατερίνας Μαρόγλου.