Survivor 4 – Κάτια Ταραμπάνκο: «Πέφτω από τα σύννεφα με τον Περικλή, μέσα στο παιχνίδι κανονίζαμε δουλειές»

10 Φεβρουαρίου 2021 15:00

Στην κάμερα της εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρηση από το Survivor.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι του ΣΚΑΙ αποκάλυψε πως είναι η κατάσταση της υγείας της, ποια είναι τα επόμενα σχέδιά της και πώς ένιωσε όταν άκουσε τους χαρακτηρισμούς του Περικλή Κονδυλάτου, μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι πολύ καλύτερα στην υγεία μου. Δεν είμαι η Κάτια που ήμουν 100%, αλλά είμαι πολύ καλύτερα», και αποκάλυψε: «Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ η παρουσίαση».

Μιλώντας για το Survivor ανέφερε: «Τα επεισόδια που ήμουν μέρος δεν τα έχω δει, αλλά τώρα το βλέπω. Εγώ ήμουν της άποψης να είσαι ο εαυτός σου για να μην χρειάζεται να μαζεύεις μετά πράγματα. Τι ψέμα είπα εδώ, τι ψέμα είπα εκεί».

Τέλος, αναφερόμενη στον Περικλή Κονδυλάτο δήλωσε: «Για εμένα ο Περικλής αποτελεί μια έκπληξη. Όταν ήμουν μέσα στο παιχνίδι τα λέγαμε γενικά. Ήταν από τους άνδρες που του έλεγα ότι έχει κάνει το πιο ωραίο σώμα. Κανονίζαμε να κάνουμε δουλειές έξω. Μπορεί εγώ να παρέλειψα κάποιο κομμάτι και να έχει γίνει αυτή η αντίθεση με τα σχόλια προς εμένα και πίσω από εμένα. Δεν μπορώ να ρίχνω τη δικαιολογία η πείνα και η πείνα. Λογικά είναι και ο άνθρωπος. Οι έντονοι χαρακτηρισμοί καλό είναι να αποφεύγονται».