Μέριλιν Μάνσον: Καταγγελία σοκ από ηθοποιό του Game of Thrones! «Με έκοβε με μαχαίρι και με κυνηγούσε με τσεκούρι»

11 Φεβρουαρίου 2021 21:00

Οι καταγγελίες κατά του Μarilyn Manson για άσκηση ψυχολογικής, σωματικής και σεξουαλικής βίας φαίνεται να μην έχουν τέλος.

Το τελευταίο διάστημα πολλές γυναίκες έχουν βγει και έχουν καταγγείλει δημόσια ακραία περιστατικά κακοποίησης από τον διάσημο τραγουδιστή.

Μάλιστα, κάποιες από αυτές διατηρούσαν και ερωτικό δεσμό μαζί του.

Στη λίστα των γυναικών που φέρεται να έχει κακοποιήσει ο Marilyn Manson σύμφωνα με την Daily Mail, προστίθεται πλέον και η Εσμέ Μπιάνκο.

Η Βρετανίδα ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή από τον ρόλο της «Ρος» στη δημοφιλή σειρά Game of Thrones όπως αναφέρει το Rolling Stones, υπήρξε ζευγάρι με τον εκκεντρικό μουσικό το 2011 και για κάποιους μήνες ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Cut, έκανε λόγο για ακραίες συμπεριφορές από τον Marilyn και για τα μόνιμα σημάδια που έχει αφήσει στο σώμα της ο μουσικός.

Κάποια στιγμή έφτασε δε να την κόψει στον κορμό με μαχαίρι. Αυτή ήταν και η στιγμή που την έκανε να χάσει κάθε αίσθηση ελπίδας και ασφάλειας. “Θυμάμαι απλά ότι ήμουν ξαπλωμένη εκεί και δεν αντιστεκόμουν”, είπε η 38χρονη ηθοποιός στο The Cut.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2009 όταν εκείνη επρόκειτο να συμμετάσχει σε ένα video clip του, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ. Εκείνη μάλιστα την περίοδο, η ηθοποιός διατηρούσε στενή φιλία με την σύζυγο του 52χρονου σήμερα σταρ. Η ερωτική σχέση μεταξύ τους ξεκίνησε δυο χρόνια μετά όταν εκείνος είχε πλέον πάρει διαζύγιο.

Η Βρετανίδα ηθοποιός περιγράφει τον Μάνσον ως αφόρητα καταπιεστικό. Μάλιστα, της έλεγε πάντα τι να φορέσει, πότε να κοιμηθεί και τι να φάει.

«Αισθανόμουν σαν φυλακισμένη. Έκανα μόνο ό,τι τον ευχαριστούσε και ήλεγχε απόλυτα με ποιον μιλούσα. Τηλεφωνούσα στους δικούς μου κρυμμένη μέσα σε ντουλάπα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για την Μπιάνο ήταν όταν ο Μάνσον την κυνήγησε κάποια στιγμή κρατώντας ένα τσεκούρι! Η βοηθός του Μάνσον εκείνο το διάστημα επιβεβαίωσε το περιστατικό στο The Cut.