Α. Σ ΑΨΙΜΟΝ

3 Φεβρουαρίου 2020 14:47

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ – ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Α. Σ. Αψιμον Ιδρύθηκε το 2015 και λειτουργεί στις σύγχρονες και άριστα οργανωμένες εγκαταστάσεις του συνολικά 350 τ.μ. χώρο μας, όπισθεν της οδού Λεωφόρου Στρατού 151Α στην περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στην Πολίχνη και την Ευκαρπία.

Σκοπός του συλλόγου μας είναι ταυτόχρονα με την ανάδειξη πρωταθλητών, η ανάπτυξη υγιούς προσωπικότητας των αθλουμένων και κυρίως των μικρών παιδιών που αθλούνται στο σύλλογό μας. Επιδιώκουμε μαζί με την εκγύμναση των μελών μας να αναπτύξουμε τις αξίες του αθλητισμού και του ανθρωπισμού. Η Άμιλλα, η Ευγένεια, η Αλληλοϋποστήριξη των μελών μας είναι ορισμένες από τις επιδιώξεις μας.

Παράλληλα ο σύλλογος μας οργανώνει εκδηλώσεις αγωνιστικού χαρακτήρα με αγώνες και πρωταθλήματα, καθώς και εκπαιδευτικού χαρακτήρα με σεμινάρια υψηλού επιπέδου από έμπειρους και εξειδικευμένους επιστήμονες. Στα σεμινάρια συμμετέχουν μαζί με τους αθλούμενους και τα μέλη μας και γονείς, συγγενείς και φίλοι οι οποίοι ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν από τους ειδικούς σε θέματα όπως η διατροφή, η ψυχολογία, οι πρώτες βοήθειες κ.α. Επίσης, οργανώνει και ψυχαγωγικού χαρακτήρα εκδηλώσεις, όπως εκδρομές, επισκέψεις στα Ιαματικά Λουτρά, καθώς και συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Τμήματα:
Kick Boxing Ενηλίκων
Kick Boxing Παιδικό
Πυγμαχία
Personal Training