Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

24 Ιανουαρίου 2023 10:42

Το βράδυ της Δευτέρας ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μαζί με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, στην οδό Φιλελλήνων ο Άδωνις Γεωργιάδης επέβαινε στο αυτοκίνητό με την σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου, όταν ένα άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, πέρασε τον κόκκινο σηματοδότη και υπήρξε σύγκρουση.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός από καμία πλευρά, παρά μόνο υλικές ζημιές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο οδηγοί προχώρησαν σε φιλικό διακανονισμό και δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Tροχαίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στενός συνεργάτης του Γεωργιάδη επιβεβαίωσε πως και εκείνος και η σύζυγός του είναι καλά στην υγεία τους, ενώ έκανε λόγο για υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο που επέβαιναν αμφότεροι.

Στο μεταξύ, την αύξηση της επιδότησης, μέσω του market pass, για οικογένειες με περισσότερα από έξι παιδιά εξετάζει η κυβέρνηση.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδωνις Γεωργιάδης στον Realf m, αναφορικά με το market pass και τις οικογένειες με πάνω από έξι παιδιά: «Είναι ένα τεχνικό ζήτημα που έχει γίνει σφάλμα. Το έχω εισηγηθεί στην κυβέρνηση, γιατί όπως σχεδιάστηκε το σύστημα φτάνει μέχρι τα έξι παιδιά και αν έχει πάνω από έξι παιδιά δεν έχεις μεγαλύτερη επιδότηση. Πρέπει να το δούμε».

Ερωτηθείς ο υπουργός για τις τιμές στα προϊόντα και τις καταγγελίες για μείωση της ποσότητας ενώ οι τιμές είναι ίδιες ή παραπάνω, απάντησε «για τις καταγγελίες που δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα σε δύο εφημερίδες, την ‘Αυγή’ και ‘Τα Νέα’, ήταν καταγγελίες από την Ένωση Καταναλωτών, διέταξα έλεγχο και τα αποτελέσματα θα τα παρουσιάσουμε την Τετάρτη στη συνέντευξη Τύπου, όπου έχω προσκαλέσει και τον πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών, τον κ. Ραυτόπουλο.

Οι καταγγελίες δεν είναι αληθείς, δεν αποδείχθηκαν αληθινές ως προς τον έλεγχο. Όχι, ότι δεν υπάρχουν μειώσεις στις συσκευασίες, ασφαλώς και υπάρχουν και δεν απαγορεύεται κιόλας. Απαγορεύεται να ξεπεράσεις το περιθώριο κέρδους που έχει κλειδώσει στον Σεπτέμβριο του 2021. Αυτές οι περιπτώσεις είναι μετρημένες στα δάκτυλα δύο χεριών. Το να μειώσει μια επιχείρηση το περιεχόμενο, αλλά η τιμή να είναι στο περιθώριο κέρδους, δεν είναι παράνομο».