Αντριάνα Μπάμπαλη: “Λέω να μην είμαι η γεροντοκόρη, η χαρακτηρισμένη” – πότε παντρεύεται

25 Μαΐου 2019 15:00

Love and marriage γιατί το ράφι δεν μοιάζει πια δελεαστικό. Ως ιδέα, ο γάμος πλέον ακούγεται καλύτερα στα υπέροχα, ούτως ή άλλως, αυτάκια της Αντριάνας Μπάμπαλη. Η δημοφιλής στη νεολαία κυρίως ερμηνεύτρια, όπως αποκάλυψε οn camera,  πρόκειται να παντρευτεί τον επί 15 χρόνια σύντροφο της, Άκη Κατσουπάκη. “Με τον σύντροφο μου είμαστε μαζί 15 χρόνια”, είπε αρχικά και πέρασε στις λεπτομέρειες.  

Λέω να μην είμαι η γεροντοκόρη η χαρακτηρισμένη

“Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι. Μη φανταστείς γάμους και εκκλησίες και νυφικά. Τώρα που μεγάλωσα λέω ας παντρευτώ κι εγώ να μην είμαι η γεροντοκόρη η χαρακτηρισμένη. Να έχω ένα γάμο στο ενεργητικό μου”, συμπλήρωσε με χιούμορ και έγινε ακόμα πιο σαφής.

“Δεν υπήρχε πρόταση γάμου. Το συζητάμε 15 χρόνια. Είμαστε και οι δύο Ζυγοί που παίρνουμε αποφάσεις τόσο… αργά” ανέφερε χαρακτηριστικά και το τιμ του Happy Day, όπου και μίλησε, ξαφνιάστηκε, αφού η τραγουδίστρια ποτέ δεν μιλάει για τα αισθηματικά της.

 

Τα… μπουζούκια

Μίλησε όμως και σχετικά με την καριέρα της δίνοντάς μας ένα ενδιαφέρον -αν μη τι άλλο- στοιχείο. Άγνωστο ως τώρα: «Μου είχαν προτείνει να δουλέψω σε hardcore μπουζούκια. Δεν έχω κάνει με τα μπουζούκια, απλώς δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Σε ένα μεγάλο φεστιβάλ που υπάρχει χιλιάδες κόσμος, είχαν πετάξει ένα μπουκάλι μπύρας το οποίο πέρασε ξυστά απ’ το κεφάλι μου. Εγώ δεν το είδα, αλλά η μπάντα έπαθε σοκ και σταμάτησε».

 

Το who is who του μέλλοντα συζύγου της

Ο Άκης είναι Θεσσαλονικιός, πιανίστας, πολύ γνωστός μουσικός παραγωγός και ενορχηστρωτής με σημαντικές συνεργασίες, μεταξύ των οποίων με Χαρούλα Αλεξίου, Γιώργο Νταλάρα, Δημήτρη Μητροπάνο, Ορφέα Περίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Με το καλό.