Αδυνατισμένη και ανανεωμένη η Μαρίνα Πατούλη στην Πάρο

23 Αυγούστου 2019 08:33

Μαρίνα Πατούλη

Λίγο πριν ο Γιώργος Πατούλης αναλάβει τα καθήκοντα περιφερειάρχη Αττικής, απολαμβάνουν μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη ξένοιαστες διακοπές στην Πάρο…

Μαρίνα Πατούλη
Το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε για τη Μαρίνα Πατούλη με ένα ταξίδι στο κοσμοπολίτικο Μονακό, ενώ στη συνέχεια μαζί με το σύζυγό της βρέθηκαν στην Πάρο όπου συνεχίζουν ακόμη τις διακοπές τους πριν ξεκινήσουν εκείνος τη θητεία του ως περιφερειάρχης και εκείνη ως δημοτική σύμβουλος στο Μαρούσι.
Αυτές τις μέρες η Μαρίνα Πατούλη βρίσκεται στη γραφική Νάουσα της Πάρου και αναρτά συχνά φωτογραφίες της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό. Είναι εμφανές ότι διαθέτει ένα καλλίγραμμο και γυμνασμένο κορμί. Πρόσφατα μάλιστα ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Facebook δύο φωτογραφίες που τη δείχνουν με ένα μαύρο μπικίνι, ένα καυτό μπλε σορτσάκι με πον πον στο τελείωμα, ένα μπλε μακρύ καφτάνι και ένα λευκό ψάθινο καπέλο. Αυτό όμως που τράβηξε τα βλέμματα ήταν ίσως το salty look της, με τα βρεγμένα μαλλιά της, που ομολογουμένως της πηγαίνει πολύ. Μία εικόνα που δεν μας έχει συνηθίσει καθώς τη βλέπουμε πάντα πολύ περιποιημένη.

Μαρίνα Πατούλη