«Αφόπλισε» ο Νίκος Μάνεσης: Η απάντησή του στη Ελεονώρα Μελέτη

Δημοσιεύθηκε: 06/10/2020 21:45
«Αφόπλισε» ο Νίκος Μάνεσης: Η απάντησή του στη Ελεονώρα Μελέτη

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ώρες αναφορικά με τις σχέσεις της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση, με αφορμή τη συνεργασία τους στην εκπομπή του Alpha, «Ώρα για Μελέτη».

H Μελέτη μέσα από την πρωινή, ραδιοφωνική της εκπομπή θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση, λέγοντας: «Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου. Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη. Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη. Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη;».

Λίγες ώρες αργότερα, ο Νίκος Μάνεσης πήρε θέση και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο newspistol.gr και τον Χάρη Λεμπιδάκη.

«Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη. Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία», είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.