«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης, όπως θέλετε να πιστεύετε…» – Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά για το τροχαίο του Παντελίδη

Δημοσιεύθηκε: 08/09/2019 18:20
«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης, όπως θέλετε να πιστεύετε…» - Η Μίνα Αρναούτη ξεσπά για το τροχαίο του Παντελίδη

Η Μίνα Αρναούτη, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook προχώρησε σε μια ανάρτηση για τα μηνύματα που δέχεται από τους διαδικτυακούς της φίλους.
Το κορίτσι έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από μία τραγική στιγμή καθώς επέβαινε στο μοιραίο όχημα την βραδιά που ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Από εκείνη τη στιγμή βρίσκεται στο στόχαστρο διαφόρων θαυμαστών του τραγουδιστή που τη ρωτούν τι πραγματικά συνέβη και αν στο τιμόνι βρισκόταν ο τραγουδιστής. Η ίδια απάντησε με αιχμηρό τρόπο σε όσα της καταλογίζουν.

Η ανάρτησή της έχει ως εξής:

«Αφού δεν οδηγούσε ο Παντελίδης -όπως θέλετε να πιστεύετε- πώς μπήκα σε αμάξι που οδηγούσε εκείνος μεθυσμένος -σύμφωνα πάλι με όσα μου χρεώνετε- ρε παιδιά;

Ποια είμαι ο Τσακ Νόρις;

Αποφασίστε επιτέλους γιατί τα δικαστήρια μάλλον είναι άχρηστα για τους δικαστές του πληκτρολογίου. (Να θυμίσω ότι η υπόθεση έχει πάει αρχείο με οδηγό τον Παντελή και από τον εισαγγελέα Εφετών).

Επίσης όλη μέρα κάθεστε και στέλνετε μηνύματα και γράφετε σχόλια κάτω από φωτογραφίες μου για να με προκαλείτε να απαντήσω και όταν νευριάσω και απαντήσω λέτε «γιατί ασχολείσαι»! Είναι φοβερό όλο αυτό το χάλι!» έγραψε η Μίνα Αρναούτη στο facebook.

Αρναουτ