Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση»

Συντάκτης: Newsroom

2 Δεκεμβρίου 2022 14:00

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση»

Για τη συγκλονιστική ομιλία της Άννας Μαρίας Βέλλη, σχετικά με την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της, συζητούσαν στο «Πρωινό μας». Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μάλιστα, μίλησε και για τη δική της κακοποιητική σχέση.

«Στο λέω εγώ από δική μου εμπειρία γιατί έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, όχι με χειροδικία. Ταυτίστηκα μαζί της γιατί περιέγραψε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αργείς πολύ να φύγεις από αυτό και αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος, ότι δικαιολογείς στην αρχή. Και τα ψαξίματα του κινητού και τα βρισίδια και τις απειλές και τις προσβολές. Πρέπει να φεύγουμε αμέσως», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε στη συνέχεια: «Αυτό για μένα είναι το βασικό μήνυμα, να φεύγουμε αμέσως κορίτσια. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Αν το κάνει μία, θα το κάνει δύο και χειρότερα».

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν γιαλαντζί ενημέρωση»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές κάνουν γιαλαντζί ενημέρωση»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη για ακόμα μια φορά τα είπε έξω από τα δόντια. Πιο συγκεκριμένα, στη εκπομπή «Όλα γκούντ» μίλησαν για την ενημέρωση που κάνουν οι πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε θέση λέγοντας:

Η προσέγγιση θα πρέπει να γίνει από δημοσιογράφους με δημοσιογραφικά κριτήρια και θα πρέπει να υπάρχει και μια σωστή αλληλουχία θεμάτων.

Δεν μπορείς να έχεις ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως είναι της Πάτρας, να έχεις το θέμα του ζεύγους.

Δεν θέλω να πω καν τα ονόματα των ανθρώπων, δεν θέλω να τα θίξω, μετά να έχεις ένα θέμα από ένα ριάλιτι, μετά να έχεις μια μόδα με νυχτικά, δεν γίνεται».

«Να στελεχωθούν με δημοσιογράφους αυτές οι εκπομπές, γιατί κι εμείς το έχουμε κάνει και μη βγάζουμε την ουρά μας απ’ έξω. Δεν είναι το 10-1 το θέμα, εκεί ο καθένας κάνει την προσπάθειά του και θα κριθεί από τον κόσμο.

Θα πρέπει αυτή η προσέγγιση να γίνεται με σεβασμό και να αναλογίζεται ο καθένας ποιες είναι οι δυνατότητές του και ποιο είναι το όριο που μπορεί να φτάσει, ψάχνοντας ένα θέμα.

Υπάρχουν και κάποιες εκπομπές με δημοσιογράφους εξειδικευμένους που προσεγγίζουν τα θέματα πολύ διαφορετικά και το έχουμε δει, και στον ΑΝΤ1 γίνεται αυτό και το επισημαίνω».