Αφροδίτη Γραμμέλη: «Τιμώ το συμβόλαιό μου, όσα έχουν ακουστεί δεν με αφορούν»

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 10:35

Μετά το ξεκατίνιασμα ανάμεσα στο Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλία Γερμανού. Η Αφροδίτη Γραμμέλη επιστρέφει με νέες δηλώσεις της για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η γνωστή τηλεκριτικός ήταν το θέμα του ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού η οποία βρίσκεται απέναντι από την εκπομπή του Γρηγόρη γκουντάρα και ανέφερε ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει ήδη υπογράψει με την παραγωγή του ANT1 για την πρωινή εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού προκαλώντας την οργή της Αφροδίτης Γραμμέλη η οποία επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις της για το θέμα.

«Ήταν πολύ καλή χρονιά, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους ευγενείς σε ένα κανάλι που πέρασα πολύ καλά. Ακούγονται πολλά και δεν θα ήθελα να σχολιάσω το παραμικρό. Κατ’ αρχάς θεωρώ ότι κανένας δεν ενδιαφέρεται για το που θα πάω πέρα από εμένα και την οικογένειά μου. Θέλω να είμαι λίγο προσεκτική και διακριτική με αυτό το θέμα. Έχω μια συμφωνία κι ένα συμβόλαιο που τιμώ με τον ΣΚΑΙ, ο οποίος έχει προτεραιότηταΌ,τι μπορεί να ακούγεται και να λέγεται, δεν είναι κάτι που θέλω να το συζητήσω. Θεωρώ ότι τα επαγγελματικά συζητιούνται πάντα πίσω από κλειστές πόρτες. Τα έχουν ακουστεί, δεν με αφορούν επαγγελματικά. Κι εγώ γράφω ρεπορτάζ αλλά δεν θέλω να λέω γιατί εγώ δουλεύω για να ζήσω. Δεν έχω ματαιοδοξία ούτε τίποτα. Θα είμαι μέχρι τις 17 Ιουλίου θα είμαι σε ένα πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον, που δεν έχω κανένα παράπονο. Όταν θα έρθει η ώρα να συζητήσω για το επόμενο βήμα, θα γίνει επαγγελματικά πίσω από κλειστή πόρτα»