Λιάντου – Σκουρλέτης: Δεν θα είναι στον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς»

Συντάκτης: Newsroom

15 Ιανουαρίου 2023 10:04

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Δεν θα είναι στον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς»

Εδώ και έναν χρόνο η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ζουν έναν όμορφο έρωτα. Συμπρωταγωνιστές στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και ζευγάρι στη ζωή, δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν αμέσως αποφάσισαν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Λόγω των γυρισμάτων της σειράς τα οποία λαμβάνουν χώρα στην Κύπρο, οι περισσότεροι ηθοποιοί έμεναν μόνιμα στο νησί της Αφροδίτης. Αυτό το δεδομένο τους έφερε ακόμη πιο κοντά, αφού ήταν ακόμη ένας λόγος να δοκιμάσουν τη συγκατοίκηση.

H πρωταγωνίστρια της «Γης της Ελιάς» ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της RealLife, θεωρεί πως έπειτα από δύο χρόνια καλό θα είναι να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Η 23χρονη κόρη της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου φαίνεται πως πήρε τη μεγάλη απόφαση να μη συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο της «Γης της Ελιάς» και να καταπιαστεί επαγγελματικά με καινούργια για την ίδια αντικείμενα. Παράλληλα θέλει να επιστρέψει και στη μεγάλη της αγάπη, τη μουσική.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχει πάρει την ίδια απόφαση, ενώ στόχος του ζευγαριού είναι οι επόμενες δουλειές να τους αφήνουν, όσο γίνεται περισσότερο ελεύθερο χρόνο, ώστε να χαρούν και πράγματα που τους είχαν λείψει καιρό.

  Λιάντου - Σκουρλέτης: Ξανά μαζί

Λιάντου – Σκουρλέτης: Ξανά μαζί

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έβαλαν τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο πρωταγωνιστές της σειράς, «Η Γη της Ελιάς» πραγματοποίησαν ένα ταξίδι στην Αράχοβα για να περάσουν μαζί τις γιορτές, βάζοντας έτσι οριστικό τέλος στις φήμες χωρισμού.

Η Αφροδίτη Λιάντου, το απόγευμα της Πέμπτης 29/12 δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους από την όμορφη εκδρομή τους στην Αράχοβα.

Όπως βλέπουμε, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στην ορεινή κωμόπολη μαζί με φίλους για να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.