Αφροδίτη Λιάντου – Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Πέντε μήνες ερωτευμένοι!

Συντάκτης: Newsroom

6 Ιουνίου 2022 15:56

Αφροδίτη Λιάντου - Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Πέντε μήνες ερωτευμένοι!

Φαίνεται, ότι η σειρά του Mega «η γη της ελίας» δεν σημειώνει μόνο αρκετά ημψηλα νούμερα τηλεθέασης αλλά… γεννά και έρωτες.

Η Αφροδίτη Λιάντου που πωταγωνιστεί στη «γη της ελιάς» εδώ και πέντε μήνες είναι σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό της σειράς του Mega, Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι πέρασε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς στην Ύδρα, όπου έζησαν αξέχαστες στιγμές. Στο νησί βρέθηκαν κι άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς. Καθώς και η μητέρα της Αφροδίτης, Εβελίνα Παπούλια.

 

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: παραδέχτηκε τη σχέση του με την Αφροδίτη Λιάντου

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ήταν ο καλεσμένους στο Night Out και απάντησε στις ερωτήσεις της ανάκρισης του Θεοχάρη Ιωαννίδη όταν επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της εκπομπής

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης δεν παρέλειψε να απαντήσει και στην ερώτηση για το αν θα έκανε σχέση με κάποια από τις συμπρωταγωνίστριες του από τη Γη της Ελιάς. Μάλιστα η απάντησή του ήταν πως θα έκανε σχέση με την «Μυρτάλη», Αφροδίτη Λιάντου. Η οποία είναι και στην πραγματικότητα σε σχέση μαζί με τον ηθοποιό. Και όπως φαίνεται είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που ζει τον έρωτά του.

Το σπίτι της Αφροδίτης Λιάντου

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι πολυ ενεργή στα social και μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της τους διαδικτυακούς της φίλους.Ανάμεσα σε αυτά είναι και κάποιες γωνίες του σπιτιού της. Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια ζει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Αθήνα. Έχει αρκετά φυτά εσωτερικού χώρου. Κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, όπως το λευκό και το μπεζ, ενώ το γκρι στους καναπέδες δίνει μια πιο cozy διάθεση.