Αφροδίτη Λιάντου: Αποκάλυψε τι της λέει ο κόσμος στον δρόμο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

22 Φεβρουαρίου 2023 11:18

Η Αφροδίτη Λιάντου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη.

Η ηθοποιός Αφροδίτη Λιάντου, η «Μυρτάλη» από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Γη της Ελιάς», μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για την σχέση με την μητέρα της, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε για πρόσφατο δημοσίευμα που την ήθελε έγκυο και έτοιμη να παντρευτεί.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στον ρόλο της στη «Γη της Ελιάς».

«Αν είχα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου στη ‘Γη της Ελιάς’ θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Η Μυρτάλη είναι το άκρως αντίθετο από εμένα. Παλιά, όταν με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν καλά πράγματα, τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε κακά, γιατί έγινα έτσι και να γίνω πάλι καλή.

Εντάξει, ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι πραγματικότητα, οπότε κάνω και λίγο χαβαλέ», είπε αρχικά η Λιάντου.

«Όταν με κάλεσε ο Αντρέας Γεωργίου για να κάνω κάστινγκ δεν το πίστευα, νόμιζα ότι δεν θα με πάρει. Δεν το περίμενα καθόλου», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Για τη σχέση της με τους γονείς της δήλωσε: «Οι γονείς μου δεν είναι αυστηροί, είναι ελαστικοί, μου λένε να πηγαίνω με το ένστικτό μου. Με αφήνουν να κάνω αυτό που εγώ θεωρώ σωστό.

Είναι άψογη η σχέση με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια. Με βοηθάει στα πάντα. Την εμπιστεύομαι και σαν φίλη μου».

«Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο μαζί, δεν θέλουμε. Η μία θα έχει άγχος για την άλλη και θα είναι περίεργο. Έχουμε κάνει τατουάζ με τη μητέρα μου ένα τριαντάφυλλο, μικρή με έλεγε τριανταφυλλένια. Επίσης, μου αρέσουν πολύ τα τριαντάφυλλα», πρόσθεσε η Αφροδίτη Λιάντου.

Σε άλλο σημείο, η Λιάντου ρωτήθηκε για τις φήμες που την θέλουν έγκυο και απάντησε: «Έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά».

Τέλος, αποκάλυψε ότι τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσουν τσάντες, τις οποίες σχεδιάζει η ίδια.