Αφροδίτη Λιάντου: Χώρισε τον επιχειρηματία για τον συμπρωταγωνιστή της

Συντάκτης: Newsroom

7 Ιουνίου 2022 11:50

Θυελλώδης είναι ο έρωτας της Αφροδίτης Λιαντου στην επιτυχημένη σειρά του MEGA H γη της ελιάς με συμπρωταγωνιστή της και με τις ευλογίες της Εβελίνας Παπούλια

Πολύ ερωτευμένη είναι, όπως μαθαίνουμε, τον τελευταίο καιρό η Αφροδίτη Λιάντου. Η ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», βρίσκεται σε σχέση με γνωστό ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Λιάντου, φαίνεται ότι είναι πλέον σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό και συμπρωταγωνιστή της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη. Το ζευγάρι δείχνει να επιβεβαιώνει το σενάριο της σειράς στην οποία πρωταγωνιστούν, όπου ο τηλεοπτικός Αλέξης είναι ερωτευμένος με τη Μυρτάλη. Οι δυο τους αν και κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, επισκέφθηκαν πρόσφατα το νησί της Ύδρας δημοσιεύοντας και μία σχετική φωτογραφία.

Ο έρωτας αυτός ήταν ξαφνικός και θυελώδης, όπως μαρτυρούν άνθρωποι που ξέρουν καλά όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια της σειράς. Τόσο ξαφνικός και τόσο θυελώδης μάλιστα, που η νεαρή ηθοποιός και κόρη της Εβελίνας Παπούλια, αποφάσισε να τελειώσει την προηγούμενη σχέση της προκειμένου να μπορεί να είναι με τον συμπρωταγωνιστή της.

Η σχέση που τελείωσε κι αυτή που αρχίζει

Λίγο πριν κάνει πρεμιέρα η σειρά, στις αρχές του Φθινοπώρου η Αφροδίτη Λιάντου είχε αποχαιρετήσει το καλοκαίρι μέσα από τις αναρτήσεις της στο instagram. Οι φωτογραφίες στην αγκαλιά τότε του αγαπημένου της, ήταν και εκείνες που ξεχώρισαν, αφού με αυτόν τον τρόπο η νεαρή ηθοποιός είχε παραδεχτεί τον έρωτά της.

Η πρωταγωνίστρια της “Γης της Ελιάς” διατηρούσε τότε σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Μαλτέζο, έχοντας ανα περιόδους αναρτήσει και μερικές κοινές φωτογραφίες τους.

Οι δυο τους δήλωναν τρελά ερωτευμένοι, όμως αναγκάστηκαν να μείνουν μακριά για λίγο ο ένας από τον άλλον λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της 24χρονης στην Κύπρο για λογαριασμό των γυρισμάτων της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου.

Φαίνεται ότι η απόσταση, αλλά και η γνωριμία της Αφροδίτης με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη, τελικά αποδυνάμωσαν εκείνον τον έρωτα, που σταδιακά άρχισε να φθίνει. Μέχρι που ήρθε το τέλος, καθώς εκείνη κατάλαβε ότι είναι πλέον ερωτευμένη με έναν άλλον άντρα.

Όσο για τη μητέρα της; Η Εβελίνα Παπούλια είναι ενθουσιασμένη, όπως μαθαίνουμε, από το νέο έρωτα της κόρης της, καθώς εκτιμά ιδιαίτερα το νεαρό συνάδελφό τους.

Πηγή CIAO