Αφροδίτη Λιάντου – Η γη της ελιάς: «Έτσι αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου»

12 Αυγούστου 2021 18:15

Αφροδίτη Λιάντου: μάθετε όσα δεν ξέρατε για την πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι ένα πρόσωπο φρέσκο και ταλαντούχο  για τη Ελληνική τηλεόραση. Αυτό καθώς και η εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση έκαναν τον Ανδρέα Γεωργίου να της προτείνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τη νέα του σειρά.

Αφροδίτη Λιάντου – Η γη της ελιάς: «Έτσι αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου».

«Ένα βράδυ κατά τις 11 χτυπάει το τηλέφωνο μου. Είναι ο Ανδρέας Γεωργίου και μου λέει “ετοιμάζω μια νέα σειρά και θέλω να σε δοκιμάσω”. Αρχικά δεν είχα καταλάβει τι ήθελε ακριβώς. Του λέω, λοιπόν, “στείλε μου τα σενάρια”. Λίγο πριν από το τέλος του τηλεφωνήματος με ενημερώνει ότι είναι για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σοκαρίστηκα. Αφού κάναμε κάποια ραντεβού μέσω κάμερας, επειδή εκείνος ήταν στην Κύπρο, αφού περάσαμε το ρόλο, αφού κάναμε ένα ακόμα δοκιμαστικό από κοντά με έναν άλλο συνάδελφο, πέρασαν δύο εβδομάδες και δεν είχα απάντηση. Δεν ήξερα αν είχα πάρει το ρόλο. Κάποια στιγμή μου γράφει στο Instagram: “Ξεκουράσου γιατί σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε τα γυρίσματα και θέλω να είσαι φρέσκια!’

Ένιωσα χαρούμενη και αγχωμένη. Περνούσαν από το μυαλό μου πολλές σκέψεις. Ότι είναι μια δουλειά 12ωρων γυρισμάτων. Ότι ενώ γύρισα από τις σπουδές μου στο Λονδίνο και είχα αποφασίσει να μείνω στην Αθήνα έπρεπε πάλι να φτιάξω βαλίτσες. Να πάω στην Κύπρο; Τελικά, αυτή η σειρά ήταν ό,τι καλύτερο μου έχει τύχει.»

Η μητέρα της Εβελίνα Παπούλια έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή της

«Όταν έσκασε η πρόταση του Ανδρέα ρώτησα τη μητέρα μου αν πιστεύει ότι μπορώ να το κάνω. Η απάντηση της ήταν πως έπρεπε να δεχτώ γιατί είμαι σε ηλικία που πρέπει να παίρνω τα ρίσκα μου και να τολμάω καινούργια πράγματα. Μπορεί να μοιάζουμε εξωτερικά με τη μητέρα μου, όμως στο χαρακτήρα εγώ είμαι πιο συνεσταλμένη. Σκέφτομαι διπλά πριν πάρω μια απόφαση. Εκείνη δεν φοβάται. Αν θέλει κάτι το κάνει. Τη συμβουλεύομαι και για ό,τι έχει να κάνει με την υποκριτική. Έκανα μαθήματα μαζί της αρκετά πριν από την πρόταση για τη σειρά γιατί μου τύχαιναν πολλές δουλειές που χρειάζονταν υποκριτική ικανότητα». Είπε η Αφροδίτη Λιάντου στο Downtown.