Αφροδίτη Λιάντου: «Κανονικά θα έπρεπε να έχω πάει σε ψυχιατρείο με αυτά που έχω περάσει»

12 Ιουνίου 2022 20:15

Αφροδίτη Λιάντου: «Κανονικά θα έπρεπε να έχω πάει σε ψυχιατρείο με αυτά που έχω περάσει»

Η Αφροδίτη Λιάντου βρέθηκε στο πλατό του Mega και μίλησε για το μιούζικαλ Mama Mia! που πρωταγωνιστεί αλλά και για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς του Ανδρέα Γεωργίου που την έφερε σε πρώτη επαφή με τη μικρή οθόνη

Η Αφροδίτη Λιάντου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη Γη της Ελιάς και δίπλα σε μεγάλα ονόματα ηθοποιών καταξιωμένων τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο.

«Περνώ πολύ καλά και στα γυρίσματα. Δεν έχω καταλάβει κάτι να έχει αλλάξει τρελά, με χαιρετάει έξω ο κόσμος, με φωνάζουν Μυρτάλη και με ρωτάνε για εξελίξεις. Έχει τύχει να βγούμε παρέα και να λένε στον Λίαμ ‘πρόσεχε το κορίτσι’».

Η Μυρτάλη άλλαξε στην πορεία της σειράς

«Κανονικά θα έπρεπε να έχω πάει σε ένα ψυχιατρείο με όλα αυτά που έχω περάσει. Δε με επηρέασαν τόσο πολύ τα ερωτικά όσο τα άλλα που μου έχουν συμβεί. Είναι λογικό να έχω αλλάξει, θα ήταν περίεργο να μην έχω αλλάξει».

Η ίδια σημειώνει ότι και υποκριτικά έχει μάθει πολλά δίπλα στους σπουδαίους ηθοποιούς με τους οποίους συνεργάζεται.

«Δεν εκνευρίζομαι εύκολα και δε φωνάζω εύκολα. Ειδικά όταν έπαιζα με μεγάλους ηθοποιούς αισθανόμουν άβολα όταν τους φώναζα. Μετά τους ζητούσα συγγνώμη».

Η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε ότι δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η σειρά στο μέλλον. Αφού στον δεύτερο κύκλο όλα θα ανατραπούν, ενώ θα μπουν στη σειρά και νέοι ηθοποιοί. Οπότε οι νέοι χαρακτήρες θα διαμορφώσουν διαφορετικά το τοπίο και τις καταστάσεις στην Αρεόπολη. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Ανδρέας Γεωργίου τροφοδοτεί πάντα με καινούρια δρ

«Δεν ξέρω και γω 100% τι θα γίνει μετά. Τα επεισόδια μάς τα στέλνουν λίγα λίγα για να μην τα λέμε και κάνουμε spoiler».

Για το μιούζικαλ «ΜΑΜMΑ ΜΙΑ!» είπε:

«Έλεγα πολύ καιρό ότι θέλω να κάνω ένα μιούζικαλ. Όταν με πήραν και μου είπαν ότι με θέλουν, δεν το σκέφτηκα καν, είπα ότι θα το κάνω. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη».