Αφροδίτη Λιάντου: μάθετε όσα δεν ξέρατε για την πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς

Δημοσιεύθηκε: 7 Σεπτεμβρίου 2021 20:15
Αφροδίτη Λιάντου: μάθετε όσα δεν ξέρατε για την πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς

Η Αφροδίτη Λιάντου από ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει στην Ελληνική τηλεόραση. Η ερμηνεία της στα πρώτα επεισόδια της Γης της Ελιάς, έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Μάθετε όσα δεν ξέρατε γι’ αυτήν.

Αφροδίτη Λιάντου: μάθετε όσα δεν ξέρατε για την πρωταγωνίστρια της Γης της Ελιάς.

1. Η Αφροδίτη Λιάντου είναι γεννημένη τον Φεβρουάριο του 1999 και είναι Υδροχόος στο ζώδιο, γεγονός που αποκαλύπτει πως έχει καλλιτεχνική φλέβα, πέρα από τα γονίδια που έχει κληρονομήσει απο τη διάσημη μάμα της. Μάλιστα, η Εβελίνα Παπούλια ήταν εμφανώς έγκυος κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν της σειράς «Δύο Ξένοι» που τη γνώρισε στο ευρύ κοινό.

2. Είναι τις πάσοι γνωστό πως η μητέρα της είναι η Εβελίνα Παπούλια, κάτι που θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς χωρίς να ξέρει ότι υπάρχει συγγένεια μεταξύ τους, χάρη στην καταπληκτική τους ομοιότητα. Όμως, σε ό,τι αφορά τον πατέρα της και ηθοποιό Γιώργο Λιάντο, ο ίδιος προσπαθεί να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χωρίς να το ξέρεις, η φωνή του σου είναι πολύ γνώριμη, καθώς έχει κάνει αμέτρητες μεταγλωττίσεις. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999, όμως το 2001 αποφάσισε να χωρίσει, παρ’όλ’αυτά έχουν κρατήσει άριστες σχέσεις για χάρη του παιδιού τους. Μάλιστα, πριν από λίγα χρόνια μητέρα και κόρη βρέθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Λιάντου, όταν ο ηθοποιός παντρεύτηκε για δεύτερη φορά.

Η γη της ελιάς spoiler: ένας έρωτας από το παρελθόν ξυπνά και πάλι

3. Η Αφροδίτη έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στον χώρο του performing art από πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Και ασχολείται χρόνια με την υποκριτική και το τραγούδι, στο οποίο έχει αδυναμία.

4. Πριν από κάποια χρόνια, η νέα του πρωταγωνίστρια του Ανδρέα Γεωργίου, είχε κυκλοφορήσει ορισμένα δικά της τραγούδια σε Ελλάδα και εξωτερικό, τα οποία έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές.

5. Για την Αφροδίτη, η «Γη της Ελιάς» δεν είναι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση. Λίγα χρόνια νωρίτερα, είχε συμμετάσχει σε παλαιότερη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και ειδικότερα στο «Μπρούσκο». όπου πρωταγωνιστούσε η μητέρα της. Πιο συγκεκριμένα, η Λιάντου χωρίς να έχει κάποιον συγκεκριμένο ρόλο. Είχε εμφανιστεί σε μία σκηνή τραγουδώντας κάποιο τραγούδι. Απ’ό,τι φαίνεται ο σκηνοθέτης είχε καταλάβει από τότε την ικανότητά της στην υποκριτική.