Πώς μεταφράζεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: ποιοι και πώς αβαντάρονται -ή όχι- αν την έχουν στους «αρχηγούς» της Γης

Δημοσιεύθηκε: 7 Φεβρουαρίου 2019
Πώς μεταφράζεται η Αφροδίτη στον Αιγόκερω: ποιοι και πώς αβαντάρονται -ή όχι- αν την έχουν στους "αρχηγούς" της Γης

Από σήμερα μπήκε και η Αφροδίτη στο Αιγόκερω. Το ζώδιο που κυβερνά ο Κρόνος, Ως εκ τούτου, δε θα μπορούσε παρά να είναι σοβαρή, ντροπαλή και συντηρητική. Όσοι την έχετε σε αυτήν τη θέση μπορείτε, σε πρώτο χρόνο, ν’ αξιολογήσετε εγκαίρως καταστάσεις και να ζήσετε με ρεαλισμό μεν, αρμονικά, δε, τα πάντα.

Υλικά και ανθρώπινες σχέσεις

Από την άλλη, δεν είναι όλα ρόδινα. Η θέση αυτή μπορεί να υποδηλώνει ανασφάλεια. Συχνά, νιώθετε την ανάγκη να αναπληρώσετε την αίσθηση ανεπάρκειας και μπορεί να αναζητήσετε κύρος και υλικά αγαθά.

Είστε ευάλωτοι και μερικές φορές μπορεί να φαίνεστε ψυχροί και υπολογιστές στην αντιμετώπιση του γάμου ή των συνεταιρισμών, ενώ απλά προσπαθείτε να προστατεύσετε τον εαυτόν σας επειδή φοβάστε την απόρριψη. Σας είναι πολύ δύσκολο να δείξετε την τρυφερότητα που πραγματικά αισθάνεστε

Περήφανοι και συγκρατημένοι στην δημόσια συμπεριφορά σας, μπορεί να φανείτε σνομπ και συχνά καταπιέζετε τις συγκινήσεις και την σεξουαλικότητά σας, αλλά βαθιά μέσα σας είσαστε πολύ αισθησιακοί, ακόμα και λάγνοι.

Αργείτε να αναπτύξετε ρομαντικές σχέσεις και μπορείτε να διαλέξετε ή κάποιο μεγαλύτερο ή κάποιο ωριμότερο σύντροφο ή έναν πολύ νεώτερο για τον οποίο νοιώθετε την ευθύνη να φροντίζετε. Όταν κάποιος κατορθώσει να τρυπήσει την μεγάλη ασπίδα της συγκράτησης, είσαστε πιστοί και αφοσιωμένοι.

Είναι φανερό ότι, ένας άνθρωπος με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, δεν «παίζει». Που σημαίνει ότι δεν «παίζει» ούτε με τα συναισθήματα των άλλων αλλά και ότι παίρνει πάντα την ζωή σοβαρά. Αυτό του στερεί την ικανότητα για χιούμορ αλλά τον κάνει κατάλληλο να εκπληρώνει οτιδήποτε υποσχεθεί. Η Αφροδίτη εδώ θεωρείται μονογαμική και δεν είναι καθόλου τυχαίο. Στις σχέσεις με τους ανθρώπους αλλά και τα γενικότερα ενδιαφέροντα του υπάρχει πολύ υπομονή και ικανότητα να στερηθεί κάτι ευχάριστο για κάτι που θεωρεί σημαντικό και καθήκον του.

Επάγγελμα και γοητεία

Σας ταιριάζουν οι δουλειές που μπορεί να σας εκπληρώνουν τις φιλοδοξίες σας και να πηγαίνετε μπροστά. Με την δυνατότητα ηγεσίας που διαθέτετε και την αγάπη για εργασία, συχνά είσαστε πολύ επιτυχημένοι.

Οι γυναίκες με Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι πολύ κομψές. Πάντα σοβαρά ντυμένες, έλκονται από το κλασικό στυλ. O δε τύπος της Chanel είναι η μεγάλη τους αδυναμία. Δεν αγοράζουν γενικά πολλά ρούχα γιατί προτιμούν λίγα και ακριβά. Γίνονται πολύ καλές και αφοσιωμένες μητέρες. Το καθήκον είναι πάνω από όλα. Μερικές φορές οι γυναίκες μπορεί να διαλέξουν πλούσιο και δυνατό σύζυγο.

Όπως και να το δεις… είναι INNOSTAT