Αυτές είναι οι τραγουδίστριες που έκαναν άνω κάτω το χριστουγεννιάτικο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

11 Δεκεμβρίου 2018 23:57

Γνωστές έγιναν οι πρωταγωνίστριες του επεισοδίου που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Στην υγειά μας ρε παιδιά».  

Μάλιστα, η μία αποχώρησε από την εκπομπή.

Ο λόγος για την Demy και την Αποστολία Ζώη.

Σύμφωνα με τον Ant1, οι δυο τραγουδίστριες ένιωσαν θιγμένες, η Ζώη λόγω της μικρής διάρκειας που της ζητήθηκε να τραγουδήσει και η Demy επειδή δεν της άρεσε η θέση που την έβαλαν να καθίσει.

Η τελευταία αποχώρησε κατόπιν απόφασης της εταιρείας της, Panik Records.

Η Panik Records επιβεβαίωσε πως όντως η Demy αποχώρησε από την εκπομπή με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η θέση που όρισε η παραγωγή δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους αλλά δίπλα στο πιάνο. Σε καμία περίπτωση δεν απαιτήθηκε η Demy να καθίσει δίπλα στον κεντρικό καλεσμένο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τον οποίο συνεργάζεται στο “Fantasia”, όπως ειπώθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά ανάμεσα σε κάποιους καλεσμένους. Παρά τις προσπάθειες της εταιρείας να βρεθεί συμβιβαστική λύση, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και, έτσι, πάρθηκε απόφαση για αποχώρηση, από τη στιγμή που δεν θα δημιουργείτο πρόβλημα στο γύρισμα του εορταστικού επεισοδίου, καθώς η ερμηνευτική παρουσία της καλλιτέχνιδας δεν περιείχε κάποιο ντουέτο».