Αγγελική – Αλέξανδρος Δαβίλας: «Αυτό μπορεί να είναι όμορφο, αλλά ορισμένες στιγμές γίνεται και κάπως τρομακτικό»

Δημοσιεύθηκε: 22 Απριλίου 2021 20:15
Αγγελική - Αλέξανδρος Δαβίλας: «Αυτό μπορεί να είναι όμορφο, αλλά ορισμένες στιγμές γίνεται και κάπως τρομακτικό»

Αγγελική: ο ηθοποιός Αλέξανδρος Δαβίλας στην πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως με τον δίδυμο αδερφό του έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο.

Αγγελική – Αλέξανδρος Δαβίλαςς: ο Αποστόλης από την αγαπημένη σειρά του Alpha μιλά για τον δίδυμο αδερφό του και για την ζωή του τα τελευταία πέντε χρόνια που μένει μόνος.

Έχεις έναν δίδυμο αδερφό. Ισχύει ότι κάποια στιγμής, εκείνος χτύπησε σοβαρά κι εσύ αισθάνθηκε ότι κάτι του συνέβη;

Όντως, ισχύει. Αισθάνθηκα σαν να τον άκουσα να φωνάζει και είπα «Ας πάρω τηλέφωνο τον αδερφό μου». Εκείνη τη στιγμή είχε μόλις χτυπήσει. Με τον αδερφό μου, κυρίως πιο μικροί, ήμασταν συνέχεια μαζί, ξυπνούσαμε την ίδια ώρα, είχαμε τις ίδιες επιθυμίες ή κάναμε το ίδιο πράγμα ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί να είναι όμορφο, αλλά ορισμένες στιγμές γίνεται και κάπως τρομακτικό.

Αγγελική - Αλέξανδρος Δαβίλας: «Αυτό μπορεί να είναι όμορφο, αλλά ορισμένες στιγμές γίνεται και κάπως τρομακτικό»

Πόσα χρόνια μένεις μόνος σου;

Τα τελευταία πέντε χρόνια. Έφυγα από το σπίτι μου στα 18 μου για να φοιτήσω στη σχολή υποκριτικής γιατί οι γονείς μου έμεναν στο Λαγονήσι και δεν ήταν εύκολο να κάνω τόσα χιλιόμετρα κάθε μέρα. Οπότε ήρθα στο σπίτι της μητέρας μου, όπου και μεγαλώσαμε. Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω την ησυχία μου, το χώρο μου και κάνω ό,τι θέλω.

Πέρασε δύσκολα οικονομικά αυτή την πενταετία;

Ευτυχώς ο πατέρας μου δουλεύει πολύ περισσότερο απ’όσο πρέπει και με βοηθάει ουσιαστικά. Χωρίς εκείνον και τη μητέρα μου φυσικά, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα.

Τι λείπει από τη ζωή σου σήμερα;

Ένα εκατομμύριο Ευρώ.

Τι θα το έκανες;

Θα ξεχρέωνα το αμάξι μου και θα έδινα τα υπόλοιπα χρήματα στον πατέρα μου. Αυτός έχει δώσει για εμένα τα πάντα σε όλη του τη ζωή. Θα ήθελα να του επιστρέψω έστω κάτι. Είπε στο 7ΜΕΡΕΣTv