Αγγελική: backstage φωτογραφίες από την πιο συγκλονιστική σκηνή της σειράς! Δείτε τη Φιλαρέτη Κομνηνού και τον Πάνο Βλάχο πίσω από το ρεσιτάλ ερμηνείας

Δημοσιεύθηκε: 6 Ιουλίου 2021 09:20
Αγγελική: backstage φωτογραφίες από την πιο συγκλονιστική σκηνή της σειράς! Δείτε τη Φιλαρέτη Κομνηνού και τον Πάνο Βλάχο πίσω από το ρεσιτάλ ερμηνείας

Η Αγγελική έριξε τίτλους τέλους συγκλονίζοντας με το τελευταίο επεισόδιο. Και φυσικά η πιο συνταρακτική στιγμή ήταν η σκηνή ανάμεσα στην Αθηνά και τον Δημήτρη. Η σιδηρά κυρία Αργυρού σκότωσε τον γιο της ενώ επιχείρησε να βάλει κι εκείνη τέλος στη ζωή της.

Η σειρά Αγγελική θα μας μείνει αξέχαστη για το φινάλε της, με τις φωτογραφίες από τα παρασκήνια να ελαφρύνουν το κλίμα για τους τηλεθεατές.

Ο Πάνος Βλάχος και η Φιλαρέτη Κομνηνού το διασκέδασαν στα παρασκήνια, αλλά και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Οι δυο τους βάφτηκαν με “αίμα” και αποχαιρέτησαν τη σειρά με ένα φινάλε συγκλονιστικό. Φυσικά, ο ένας από τους δύο επέζησε, πληρώνοντας φρικτά το λάθος αυτό.

Η χειρότερη τιμωρία για την Αθηνά ήταν να ζήσει, έχοντας σκοτώσει με τα χέρια της το παιδί της. Η Αγγελική έμεινε στο πλάι της να την προσέχει, υπενθυμίζοντάς της πως δεν πρόκειται να την συγχωρήσει ποτέ για τα λάθη του παρελθόντος. Η ίδια, ανήμπορη να αντιδράσει μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, υπομένει το μαρτύριο.

Ο Δημήτρης χάθηκε από τον πυροβολισμό της μητέρας του, με το ταξίδι του αυτό να είναι μακρινό. Η Αθηνά του υποσχέθηκε ένα σπίτι στο βουνό, στο οποίο ο μικρός Δημήτρης θα τρέχει ξέγνοιαστος, απολαμβάνοντας τη φύση. Μακριά από όλους και από όλα…

Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια, της σειράς Αγγελική, αποδεικνύουν πως το δίδυμο Πάνος Βλάχος και Φιλαρέτη Κομνηνού ξεχωρίζει και πίσω από τις κάμερες! Όλοι μαζί έγιναν μία μεγάλη παρέα, αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές με ένα επεισόδιο που θα μείνει στην ιστορία των ελληνικών σειρών.