Αγγελική: χωρισμός σοκ! Γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς χωρίζει από τη σύντροφό του μετά από 15 χρόνια

5 Απριλίου 2021 14:45

Αγγελική: χωρισμός σοκ! Γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς χωρίζει από τη σύντροφό του μετά από 15 χρόνια

Αγγελική: χωρισμός σοκ!

Ο Ιωάννης Παπαζήσης, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Αγγελική του Alpha, αλλάζει ριζικά τη ζωή του. Χωρίζει μετά από 15 χρόνια από την σύντροφό του, Βανέσσα Αδαμοπούλου.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι τους σε διαμέρισμα που νοίκιασε μέσω airbnb. Πρόκειται για διαμέρισμα που βρίσκεται στην ίδια περιοχή, αφού θέλει να βρίσκεται κοντά στο γιο του που σε λίγους μήνες θα γίνει έξι ετών.

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου εκτός από το τραγούδι, τον τελευταίο διάστημα ασχολείται και με τη συγγραφή μυθιστορημάτων.

Παρά τον χωρισμό, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές και αντιμετωπίζουν ο ένας τον άλλον με σεβασμό, καθώς η απολυτή προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους, ο οποίος σε λίγους μήνες θα γίνει έξι ετών. Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, φροντίζουν οι όποιες διαφορές τους να μην παίρνουν διαστάσεις ούτε δημοσιότητα.

Γενικότερα η Βανέσα και ο Ιωάννης δεν έχουν απασχολήσει πολύ τη δημοσιότητα με την προσωπική τους ζωή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί κρατούσαν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις και τα φωτογραφικά φλας.

Παρ’ όλα αυτά σε συνεντεύξεις που έδιναν κατά καιρούς μιλούσαν πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον. Ο Ιωάννης, για παράδειγμα, έχει δηλώσει πως η Βανέσα είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσε να έχει ο γιος τους, ενώ η τραγουδίστρια έχει πει για εκείνον ότι τον θαυμάζει απεριόριστα ως καλλιτέχνη και πως η πειθαρχία του στο επάγγελμά του είναι αξιοσημείωτη.

Η Βανέσσα Αδαμοπούλου σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Love It και την Ιωάννα Μαλέσκου, τον περασμένο Νοέμβριο είχε πει πως ο Ιωάννης Παπαζήσης ήταν εξαιρετικός σαν σύντροφος.

«Δουλεύω κανονικά. Τον πρώτο χρόνο μόνο είχα αποφασίσει να καθίσω με τον Ιάσονα. Το πρώτο έτος ενός παιδιού είναι πολύ σημαντικό και αν έχει την πολυτέλεια να κάτσει η μαμά στο σπίτι με το μωρό, αυτό είναι πολύ σπουδαίο. Τον πανικό και τον φόβο στο μαιευτήριο τον νιώσαμε και οι δύο. Στο σπίτι σε βρίσκει στο κλάμα. Οι μαμάδες από τις ορμόνες κλαίνε. Εμένα με βοήθησε πολύ ο σύντροφός μου. Ήταν εξαιρετικός στη διαχείριση. Γενικά, οι άντρες είναι πιο χαλαροί σε όλα τα ζητήματα. Ένα παιδί είναι σίγουρο πως θα φέρει ένταση. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χωρίσεις. Η σχέση θα πρέπει να βασίζεται σε πολύ δυνατά στοιχεία. Δεν είναι μαγικά τα πράγματα»

Αγγελική: χωρισμός σοκ! Γνωστός πρωταγωνιστής της σειράς χωρίζει από τη σύντροφό του μετά από 15 χρόνια