Αγγελική Δαλιάνη: «Πέρασε κρίση ο γάμος μου με τον Μάνο»

Δημοσιεύθηκε: 2 Απριλίου 2019 15:00

Eίναι και οι δύο «χαζογονείς» και ερωτευμένοι. Είναι δε μαζί από το 2003. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας η περίπτωση των Αγγελικής Δαλιάνη-Μάνου Παπαγιάννη; Και αν ναι, έχουν περάσει δύσκολες στιγμές στον γάμο και τη σχέση τους αυτά τα χρόνια; Και ποια είναι η «μαγική» ατάκα, απ’ την οποία όλοι καταλαβαίνουμε πως όντως είναι ο άντρας της ζωής της, ανεξαρτήτως παιδιών; 

Η ίδια η ηθοποιός καταρχάς διευκρινίζει πως, ναι, ο έρωτάς τούς χτύπησε με το βελάκι του με το «καλημέρα» και περιγράφει τη γνωριμία τους: «Γνωριστήκαμε τελείως τυχαία στο Εθνικό Θέατρο και από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι κάτι υπάρχει εδώ. Και τελικά οδήγησε σε μια σχέση χρόνων και σε έναν γάμο.»

Η κρίση και η ατάκα-δυναμίτης 

«Η σχέση μας είχε διάφορα σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, αλλά με τον Μάνο έχουμε μεγαλώσει μαζί. Ξέρουμε και τα χούγια και τα κουμπιά μας και προσπαθούμε να διαχειριζόμαστε τα όποια προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν με ψυχραιμία. Ύστερα από δεκαέξι χρόνια που είμαστε μαζί, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον Μάνο και νομίζω ότι αν ρωτήσεις κι εκείνον το ίδιο θα σου πει.»