Αγγελική Ηλιάδη: «Είχα όγκο, έχασα την όρασή μου!» – Η σοβαρή περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας

Δημοσιεύθηκε: 22 Νοεμβρίου 2021 16:00
Αγγελική Ηλιάδη: «Είχα όγκο, έχασα την όρασή μου!» - Η σοβαρή περιπέτεια υγείας της τραγουδίστριας

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η οποία μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε στο παρελθόν με την υγεία της, αλλά και στην απώλεια της όρασής της.

«Ανακάλυψα ότι είχα όγκο όταν πια είχε μεγαλώσει πολύ, όταν ο μικρός γιος μου ήταν τριών ετών. Θα πω «Δόξα τω Θεώ» γιατί το προλάβαμε λίγο πριν αλλάξει και γίνει κακοήθης ο όγκος.

Η γυναικολόγος μου ‘έφυγε’ από καρκίνο, τη λάτρευα, ήταν η γυναίκα που με βοήθησε να φέρω στον κόσμο δύο παιδιά.

Η απώλεια της όρασής μου προήλθε από υπερβολική δόση κορτιζόνης που έπαιρνα αναγκαστικά όταν εμφανιζόμουν και αρρώσταινα και έκλεινε η φωνή μου» είπε η τραγουδίστρια.

Για το πρόβλημα με την προσωρινή απώλεια όρασης από το ένα μάτι που είχε αντιμετωπίσει η Αγγελική Ηλιάδη είχε μιλήσει ξανά στο παρελθόν.

«Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας.

Είχα χάσει εντελώς την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός.

Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου.

Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά».

Στη συνέχεια η Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε και στη σχέση της με τη θρησκεία. «Πάντα πίστευα στον Θεό.

Η σχέση μου με το θείο στοιχείο υπάρχει από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Στην εφηβεία πήγαινα στην εκκλησία αντί για βόλτα με τις φίλες μου.

Advertisement

Έκλαιγα, προσευχόμουν, ξεσπούσα και όταν έβγαινα ήμουν ήρεμη. Πάντα κάνω τον σταυρό μου πριν βγω στην σκηνή» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.

Η τραγουδίστρια, ήταν επίσης, μια από τις πρώτες celebrities που είχε περάσει τον κορωνοϊό πέρυσι, και τότε είχε βγει αμέσως δημοσίως για να μιλήσει για αυτό.

Είχε μιλήσει από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram, τονίζοντας πως το πιο δύσκολο για εκείνη είναι πως πρέπει να βρίσκεται μακριά από τα παιδιά της.

«Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση. Tο πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου.

Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση.

Τώρα λοιπόν που έχω κορονοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό, έχω να πω απλά προσοχή.

Προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας.

Θέλουμε, δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται.

Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε» έγραψε η λαϊκή τραγουδίστρια στα social media, ενώ λίγο αργότερα έκανε.

Και live stream όπου είχε προτρέψει όλους τους θαυμαστές και τους ακόλουθους της να πάρουν πολύ σοβαρά το θέμα και να εμπιστευτούν τους ειδικούς.

Advertisement