Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: το ειδύλλιο δεν σταμάτησε στη «Φάρμα»

5 Ιανουαρίου 2022 08:50

Αγγελική Ηλιάδη - Γρηγόρης Αναστασιάδης: το ειδύλλιο δεν σταμάτησε στη «Φάρμα»

Το πρώτο ειδύλλιο στη Φάρμα είναι γεγονός. Ένα ειδύλλιο, που δεν σταμάτησε στο ριάλιτι, αλλά συνεχίζεται και έξω από αυτό.

Αγγελική Ηλιάδη – Γρηγόρης Αναστασιάδης: το ειδύλλιο δεν σταμάτησε στη «Φάρμα».

Η Αγγελική Ηλιάδη είχε δηλώσει στην Σάσα Μπάστα τον ενθουσιασμό της για τον Γρηγόρη και ότι τον βλέπει σαν «ξερολούκουμο». Όπως είδαμε ο έρωτας της Ηλιάδη είχε ανταπόκριση και οι δύο παίκτες έδωσαν ήδη το πρώτο φιλί on camera. Αγγελική Ηλιάδη και Γρηγόρης Αναστασιάδης έδωσαν καυτά φιλιά στο κρεβάτι με τα social media να παίρνουν φωτιά.

Λίγες μέρες αργότερα, οι παίκτες της Φάρμας έφτιαξαν το δικό τους κρασί και αποφάσισαν να το δοκιμάσουν, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Αγγελική Ηλιάδη φάνηκε για ακόμα μια φορά ασυγκράτητη και αποφάσισε να ανταλλάξει καυτά φιλιά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη μπροστά σε όλους.

«Εγώ με την Αγγελική ήπιαμε λίγο παραπάνω. Εγώ έχω ζαλιστεί δεν σας το κρύβω. Τώρα θα πάω να κοιμηθώ, δεν μπορώ άλλο, αύριο πρέπει να παραδώσουμε το έργο μας», είπε η Μαρία, ενώ η Αγγελική ανέφερε: «Παιδιά τι να κάνω; Αυτό ήταν αναπάντεχο».

Ο έρωτας έχει συνέχεια

Η τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου που αυτό βγήκε στις κάμερες γιατί είναι κάτι αληθινό: «Αφού με είδανε. Εντάξει δεν έγινε και κάτι, απλά ήρθε και κοιμηθήκαμε δίπλα δίπλα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, ελεύθερη είμαι. Γενικά εμένα μου αρέσουν αυτά που έρχονται στη ζωή σου χωρίς να τα περιμένεις. Η αλήθεια είναι ότι με τον Γρηγόρη έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά κι είναι κάτι πολύ όμορφο κι αναπάντεχο θα έλεγα. Νιώθουμε πολύ ωραία.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το οτιδήποτε να το ζω 100%… Αν ήμουν με έναν άνθρωπο έξω, εννοείται πως δεν θα έκανα κάτι. Η αλήθεια μου είναι αυτή, όπως με βλέπεις. Είμαι όπως με έχετε γνωρίσει κι είμαι αληθινή. Ότι γουστάρω, το κάνω. Οτιδήποτε μου δίνει χαρά, το θέλω στη ζωή μου».

Φαίνεται ότι όλα αυτά τα εννοούσε απόλυτα, καθώς τώρα που πλέον έχει βγει από τη Φάρμα, το ειδύλλιό της με τον συμπαίκτη της συνεχίζεται και μάλιστα φουντώνει, όπως λένε άνθρωποι που την ξέρουν καλά.

Είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια βρίσκεται με κάποιον μετά τον επεισοδιακό χωρισμό της από το Σάββα Γκέντσογλου και όπως λένε οι άνθρωποι που τη βλέπουν συχνά, ο έρωτας αυτός την έχει κάνει πολύ ευτυχισμένη.

πηγή: περιοδικό Ciao