Αγγελική Ηλιάδη για το τέλος της σχέσης της με τον Σάββα Γκέντσογλου: «δεν είμαστε μαζί. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω για το καλό όλων» (βίντεο)

Άργησε πολύ, αλλά, τελικά το είπε. Αγγελική Ηλιάδη και Σάββας Γκέντσογλου δεν είχαν τοποθετηθεί ποτέ δημόσια για το τέλος της σχέσης τους.

Η σέξι τραγουδίστρια αποφάσισε, ωστόσο, τώρα να σπάσει τη σιωπή της. Απόψε, λοιπόν, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη«Μετά τα μεσάνυχτα», παραδέχεται τον χωρισμό της από τον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Μετά την επέμβαση για την αφαίρεση όγκου, μιλά επίσης και για την περιπέτεια της υγείας της και για όλα τα υπόλοιπα.

«Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να πάρω για το καλό όλων»

«Όχι, δεν είμαστε πλέον μαζί. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια για τον επί χρόνια σύντροφό της. Λίγες μόλις μέρες μετά την επέμβαση για την αφαίρεση όγκου, η Αγγελική Ηλιάδη θα μιλήσει στην εκπομπή του Alpha και για την περιπέτεια της υγείας της.

 

View this post on Instagram

Απόψε στα #mesanyxta στις 00:10 η @nonoram υποδέχεται την @aggeliki.iliadi. Μετά την επέμβαση για την αφαίρεση όγκου, μιλά για την περιπέτεια της υγείας της και παραδέχεται, για πρώτη φορά, τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου. Αμέσως μετά, θα γνωρίσουμε το Θέμη Θεοχάρογλου, έναν νεαρό ηθοποιό που άφησε τη ζωή στην επαρχία για να κατακτήσει τον κόσμο του drag show. Τέλος, η @rania1111 μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τα αλλεπάλληλα χειρουργεία και την υιοθεσία. #alphatv

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on